پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۴۷

بنی احمدی در گفتگو با مهر:

غبارروبی امامزاده ها با رویکرد تعظیم شعائر دینی و تکریم ماه رمضان انجام شد

غبارروبی امامزاده ها با رویکرد تعظیم شعائر دینی و تکریم ماه رمضان انجام شد

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل اداره اوقاف وامور خیریه البرز گفت: مراسم غبارروبی امامزاده های استان البرز با رویکرد تعظیم شعائر دینی و تکریم و بزرگداشت ماه مبارک رمضان انجام شد.

حجت الاسلام سید ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مراسم غبارروبی و عطرافشانی امامزاده های استان البرز گفت: در دهه بهداشت مساجد و در استانه حلول ماه مبارک رمضان کلیه امامزاده های شاص و اغلب امامزاده های استان غبارروبی و عطرافشانی شدند.

وی افزود: این مراسم با رویکرد تعظیم شعائر دینی و تکریم و بزرگداشت ماه مبارک رمضان و با حضور خانواده های معظم شهدا و جمعی از مسئولان استانی انجام شد.

وی تصریح کرد: حال و هوای مراسم غبارروبی کاملا معنوی بوده و شرکت کنندگان با اشک دیده ابتدا غبار از دل زدوده و با آب پاک ولایت و دوستی اهل بیت (ع) دل و دیده خود را جلا داده و سپس به غبار روبی حرم پرداختند.

حجت الاسلام بنی احمدی با اشاره به این موضوع که مراسم عطرافشانی امامزاده های شاخص استان در طول سال چندین بار و با حضور مسئولان و مردم برگزار می شود گفت: غبارروبی امامزاده ها در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان از معنویت و شور و شوق خاص و دوچندانی برگزار می شود.

برگزاری محافل قرآنی و معرفتی احکام و برگزاری نماز جماعت و همچنین مراسم شب های قدر از جمله برنامه هایی است که در ماه مبارک رمضان در امامزاده های استان برگزار می شود و بنی احمدی به آنها اشاره کرد.
 

کد خبر 1657540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha