حجت الاسلام سید ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مراسم غبارروبی و عطرافشانی امامزاده های استان البرز گفت: در دهه بهداشت مساجد و در استانه حلول ماه مبارک رمضان کلیه امامزاده های شاص و اغلب امامزاده های استان غبارروبی و عطرافشانی شدند.
وی افزود: این مراسم با رویکرد تعظیم شعائر دینی و تکریم و بزرگداشت ماه مبارک رمضان و با حضور خانواده های معظم شهدا و جمعی از مسئولان استانی انجام شد.
وی تصریح کرد: حال و هوای مراسم غبارروبی کاملا معنوی بوده و شرکت کنندگان با اشک دیده ابتدا غبار از دل زدوده و با آب پاک ولایت و دوستی اهل بیت (ع) دل و دیده خود را جلا داده و سپس به غبار روبی حرم پرداختند.
حجت الاسلام بنی احمدی با اشاره به این موضوع که مراسم عطرافشانی امامزاده های شاخص استان در طول سال چندین بار و با حضور مسئولان و مردم برگزار می شود گفت: غبارروبی امامزاده ها در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان از معنویت و شور و شوق خاص و دوچندانی برگزار می شود.
برگزاری محافل قرآنی و معرفتی احکام و برگزاری نماز جماعت و همچنین مراسم شب های قدر از جمله برنامه هایی است که در ماه مبارک رمضان در امامزاده های استان برگزار می شود و بنی احمدی به آنها اشاره کرد.
نظر شما