پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تاریخ اعلام نتایج آزمون پرستاری حج/ پزشکان اعزامی به حج هم اولویت‌بندی می شوند

تاریخ اعلام نتایج آزمون پرستاری حج/ پزشکان اعزامی به حج هم اولویت‌بندی می شوند

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام اینکه تا دو هفته آینده نتایج آزمون پرستاری حج اعلام می شود گفت: این اقدام را به زودی برای پزشکان هم انجام می‌دهیم.

ولید دنده بر در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه نتایج آزمون مجازی پرستاری تا پایان هفته آینده اعلام می شود گفت: از حدود 9 هزار شرکت کننده تعداد 6800 نفر موفق به تکمیل اطلاعات خود شده و شرایط شرکت در آزمون را به دست آورده بودند.

وی افزود: ازاین تعداد نیز 4500 نفر در آزمون شرکت کرده که مشغول جمع بندی نتایج آن هستیم.
 
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج وزیارت در پاسخ به اینکه چه تعداد پرستار مورد نیاز مرکز پزشکی است گفت: هدف ما برگزاری کنکور و انتخاب پرستار ارشد و غیر ارشد نبود بلکه می خواستیم سطح علمی پرستاران را بیازمائیم. این افرادی که در آزمون پرستاری شرکت کرده اند بر اساس اولویت تمامی آنها با کاروانهای پزشکی حج عمره و تمتع اعزام می شوند.
 
دنده بر در پاسخ به اینکه آیا این آزمون برای تعیین سطح پزشکان اعزامی به حج هم برگزار می شود گفت: این اقدام در دستور کار مرکز پزشکی حج قرار گرفته است.
کد خبر 1657928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha