پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۱

عربلو به مهر خبر داد؛

برپایی کارگاه قصه‌نویسی کودک در سرای داستان/ نوقلمان را رها نمی‌کنیم

برپایی کارگاه قصه‌نویسی کودک در سرای داستان/ نوقلمان را رها نمی‌کنیم

احمد عربلو از برگزاری کارگاه رایگان قصه‌نویسی کودک و نوجوان در سرای داستان بنیاد ادبیات داستانی خبر داد و گفت: در این کارگاه سعی می‌کنیم نویسنده به حال خود رها نشود.

احمد عربلو در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری کارگاه قصه‌نویسی برای کودکان و نوجوان در بنیاد ادبیات داستانی خبر داد و گفت: این کارگاه‌ها به دنبال استعدادیابی میان نویسندگان جوان در حوزه کودک و نوجوان و آموزش نویسندگی به آنها از مراحل مقدماتی تا پیشرفته است.

وی ادامه داد: این کارگاه‌ها با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود و در آن هر داستان نویس از ابتدا تا انتهای شکل‌گیری یک قصه با یکی از اساتید کارگاه ارتباط برقرار کرده و سعی می‌کند تا طرح داستانی خود را به سرانجام برساند. در کنار این موضوع برخی از علاقه‌مندان به نویسندگی نیز می‌توانند با شرکت در این کارگاه اصول نویسندگی را شروع به یادگیری کنند.

عربلو همچنین افزود: در این کارگاه سعی می‌کنیم نویسنده به حال خود رها نشود و مربی با او تا پایان کار پیش برود و پله پله او را به سمت خلق اثر هدایت کند.

وی همچنین از انتشار آثار برگزیده این کارگاه در ماهنامه «یکی بود یکی نبود» خبر داد.

وی در کنار خود از محمدرضا یوسفی، مصطفی خرامان، جعفر توزنده‌جانی، عزت‌الله الوندی و... به عنوان مربیان این کارگاه یاد کرد و گفت: این کارگاه هر هفته چهارشنبه از ساعت 17 تا 19 در سرای داستان بنیاد ادبیات داستانی به صورت رایگان برگزار می‌شود.

کد خبر 1658040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha