به گزارش خبرنگار مهر، کارشناسان نهاد ریاست جمهوری در بازدید دو روزه از 33 پروژه طرح مهر ماندگار استان سمنان از نزدیک با روند اجرایی و پیشرفت این طرح ها آشنا شده و مشکلات موجود را مورد بررسی قرار می دهند.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان سمنان در حاشیه بازدید پروژه های ماندگار استان سمنان گفت: این بازدیدها از طرح های مهر ماندگار شهرستان گرمسار آغاز و در ادامه نیز، این کارشناسان از پروژه های مهر ماندگار شهرستانهای سمنان و مهدیشهر بازدید و در روز پنجشنبه از پروژه های مهر ماندگار شهرستان دامغان و شاهرود دیدن می کنند.
ایرج کارخایی افزود: در این بازدیدها نماینده مطلع و تام الاختیار دستگاه های اجرایی، نماینده فرمانداری ها و نمایندگانی از معاونت امور عمرانی و معاونت برنامه ریزی استانداری، کارشناسان نهاد ریاست جمهوری را همراهی می کنند.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان سمنان عنوان کرد: روند اجرای پروژه های مهر ماندگار در سه سطح توسط ریاست جمهوری، وزارت خانه متبوع و استانی مورد بررسی قرار می گیرد.
کارخایی در پایان اظهار داشت: تعدادی از 33 پروژه مهم تحت پوشش طرح مهر ماندگار استان سمنان در سالجاری و تعدادی نیز در سال 92 افتتاح می شوند.
به گزارش مهر، بیمارستان 160 تختخوابی فاطمیه و بخش جراحی و قلب بیمارستان امام حسین (ع ) شاهرود، آزاد راه حرم تا حرم قطعه قم – گرمسار، طرح انتقال آب به کویر مرکزی، تکمیل و تجهیز استادیوم ورزشی 15 هزار نفری شاهرود و سمنان، بخش سوختگی بیمارستان کوثر سمنان، تکمیل و تجهیز بیمارستان گرمسار و مهدیشهر و آسفالت راه های روستاهای بالای 50 خانوار از مهمترین طرح هایی است که در قالب طرح های ماندگار استان سمنان برای بهره برداری قرار دارد.
نظر شما