پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۱۱

نعمتی در گفتگو با مهر:

شرایط نامزدی برای ریاست جمهوری باید اصلاح شود

شرایط نامزدی برای ریاست جمهوری باید اصلاح شود

نماینده اسد آباد با بیان اینکه قانون انتخابات باید با توجه به شرایط روز اصلاح شود، گفت: صرفا شرط خواندن و نوشتن برای کاندیدای ریاست جمهوری موضوع سخیفی است که باید در اصلاح قانون انتخابات به آن توجه شود.

بهروز نعمتی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درباره اصلاح قانون انتخابات اظهارداشت: در شرایطی که شرط کاندیداتوری در انتخابات شوراهای شهر و روستا داشتن مدرک تحصیلی فوق دیپلم و در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشتن مدرک فوق لیسانس است، صرفا شرط خواندن و نوشتن برای کاندیدای ریاست جمهوری موضوع سخیفی است که باید در اصلاح قانون انتخابات به آن توجه شود.

این نماینده مجلس افزود: حتی درخصوص سن رئیس جمهور هم باید تجدید نظر شود چرا که یک رئیس جمهور باید از یک قوه عاقله خوبی برخودار باشد و به معنای واقعی رجل سیاسی باشد و آداب سیاسی و آداب اداره کشور را به خوبی بشناسد.

وی با بیان اینکه اصلاح قانون انتخابات از نیازهای جامعه است، ادامه داد: البته موارد دیگری در قانون انتخابات وجود دارد که به دلیل اینکه این قانون مصوب دهه 60 است باید با توجه به شرایط روز جامعه تغییرات اساسی در آن صورت گیرد تا فرآیند برگزاری انتخابات تسهیل شود.

نماینده اسد آباد خاطرنشان کرد: اما بحث واگذاری انتخابات به نهادهای دیگر و گرفتن آن از وزارت کشور شاید خیلی به صلاح نباشد. در هر کشوری وزارت کشور مجموعه ای است که اجرای انتخابات را بر عهده دارد. تا کنون نیز وزارت کشور انتخابات را به خوبی برگزار کرده و وزارت کشور این توانمندی را دارد که همچنان کار اجرای انتخابات را بر عهده داشته باشد.

نعمتی گفت: نمی دانم دغدغه دوستانی که صحبت از عدم اجرای انتخابات توسط وزارت کشور را دارند چیست اما آنچه مسلم است در کشور ما حتی امکان جابه جایی یک رای در پای صندوق های رای وجود ندارد.

کد خبر 1659588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha