پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۱

خوروش در گفتگو با مهر:

مذاکره سپاهان با مجیدی جدی نبود/ کاپیتان سابق استقلال به اصفهان نمی‌آید

مذاکره سپاهان با مجیدی جدی نبود/ کاپیتان سابق استقلال به اصفهان نمی‌آید

اصفهان - خبرگزاری مهر: سرپرست تیم سپاهان با اشاره به شایعه حضور فرهاد مجیدی در تیم سپاهان گفت: فرهاد مجیدی حدود یک ماه پیش با ما مذاکراتی داشت اما این مذاکرات جدی نبود.

رسول خوروش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شایعاتی که در مورد پیوستن فرهاد مجیدی به تیم سپاهان شنیده می‌شود، اظهار داشت: این شایعات صحت ندارد و مجیدی قرار نیست به تیم سپاهان بپیوندد چون این بازیکن مذاکرات جدی با ما نداشته است و مذاکرات ما با او تنها مذاکرات ابتدایی بوده است.

وی ادامه داد:‌ مجیدی حدود یک ماه پیش مذاکراتی با ما داشت اما بعد از آن مذاکرات ما ادامه پیدا نکرد و دیگر بحث حضور او در تیم سپاهان جدی نشد؛ به هر حال مجیدی بازیکن بزرگی است اما بحث حضور او در سپاهان جدی نیست.

سرپرست سپاهان با اشاره به نتایج تیمش در دو هفته اخیر لیگ برتر تصریح کرد:‌ خوشحالم که توانستیم از تاکتیک خود نتیجه بگیریم و در هفته‌های نخست لیگ امتیاز این بازی‌های مهم را ازآن خود کنیم؛ ما به این پیروزی‌ها برای جمع کردن امتیازات واقعا احتیاج داشتیم.

وی اضافه کرد: مطمئن باشید شرایط تیم در بازی‌های آینده بهتر می‌شود و در هفته‌های آینده خود به هماهنگی مورد نظر دست خواهیم یافت.

کد خبر 1660077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha