پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۰

با تعیین مراکز بهداشتی/

ثبت نام خانواده های دامغانی جهت اجرای طرح پزشک خانواده آغاز شد

ثبت نام خانواده های دامغانی جهت اجرای طرح پزشک خانواده آغاز شد

دامغان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بهداشت شهرستان دامغان از آغاز ثبت نام خانواده های دامغانی جهت اجرای طرح پزشک خانواده شهری در این شهرستان خبر داد.

سید وحید میررکنی در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز ثبت نام خانواده های دامغانی در طرح پزشک خانواده خبر داد و گفت: در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در ارتباط با سلامت و به منظور دستیابی به عدالت در سلامت که از اهداف انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بوده برنامه پزشک خانواده شهری در دستور کار وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون،کار ورفاه اجتماعی قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: طبق دستور العمل صادره به ازای هر 500 تا 2هزار و 500 نفر جمعیت شهری یک پزشک خانواده، یک ماما و پرستار اختصاص پیدا می کند که در دو نوبت صبح و عصر به افراد تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی ارائه خواهند داد.

دبیر ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده در شهرستان دامغان یادآور شد: کلیه خدمات سطح یک از جمله ویزیت و دارو در طرح پزشک خانواده رایگان است.

وی به نحوه انتخاب پزشک خانواده از سوی خانواده ها اشاره داشت و افزود: سرپرست هر خانواده، مختار است که پزشک خانواده خود را در محل سکونت خود انتخاب و نزد وی ثبت نام نماید و پس از شروع ارائه خدمات توسط پزشکان خانواده در صورت عدم رضایتمندی افراد از پزشکان منتخب تا 2برابر در سال و با هماهنگی ستاد اجرایی شهرستان می تواند نسبت به جابجایی پزشکان خود اقدام کند.

میر رکنی به تعداد مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دامغان در اجرای طرح پزشک خانواده اشاره کرد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح 6 مرکز بهداشتی و درمانی در این شهرستان شامل مراکز بهداشتی و درمانی شهید چراغیان، شهید حلاجی، قمربنی هاشم(ع)، سید الشهدا(ع)، حضرت ولی عصر(عج) و پایگاه بهداشتی سمنان پیش بینی شده است.

وی افزود: اعضای خانواده ها با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی هر یک از خانواده های تحت پوشش خود می توانند جهت ثبت نام به مراکز تعیین شده محل سکونت خود مراجعه و زیر پوشش این طرح قرار گیرند.

وی اظهار داشت: شروع و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در قالب برنامه پزشک خانواده شهری به حول و قوه الهی پس از ثبت نام و انتخاب پزشکان توسط مردم از نیمه دوم سال 91 رسما اجرا خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان دامغان در پایان به مزایای اجرای برنامه پزشک خانواده پرداخت و تصریح کرد: بهره مندی یکسان کلیه افراد جامعه از سرانه سلامت و اجرای اصل عدالت در سلامت، حذف پرداخت هزینه های اضافی توسط مردم به نظام سلامت، انجام معاینات دوره ای و پیگیری وضعیت سلامت افراد جامعه توسط پزشکان خانواده و دسترسی سریع و آسان و شبانه روزی مردم به خدمات سطح اول نظام سلامت از مهمترین مزایای اجرای برنامه پزشک خانواده محسوب می شود.

کد خبر 1660114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha