به گزارش خبرنگار مهر، هدایت صفری یکشنبه شب در نشست مشترک با اعضاء شورای اسلامی استان که در محل کمیته امداد برگزار شد اظهارداشت: 14 هزار حامی نیکوکار حمایت مادی، معنوی و فرهنگی دو هزارو 800 نفر از ایتام تحت حمایت این نهاد را عهده دار هستند و در این استان یتیم بدون حامی وجود ندارد.
وی ضمن تشریح عملکرد و ارائه خدمات هدفمند و زمان دار به مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند افزود: در دهه چهارم انقلاب اسلامی رویکرد این نهاد از تواندهی به توانمندسازی مددجویان تحت حمایت، با حفظ عزت نفس و کرامت انسانی خانواده ها تغییر یافته و در همین راستا در سال گذشته همکاران این نهاد با یک حرکت جهادی و همت مضاعف توانستند بیش از پنج هزار شغل را برای مددجویان تحت حمایت و اقشار کم درآمد ایجاد کنند.
صفری بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری نیز همانند سال گذشته برای دو هزار خانواده تحت حمایت که بواسطه ایجاد اشتغال برای آنان به مرز خودکفایی و خوداتکاییرسیده اند مراسم با شکوه جشن خودکفایی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به آمار مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان قزوین اعلام کرد: بیش از 50 هزار نفر از افراد نیازمند تحت حمایت این نهاد قرار دارند و از خدماتی شامل، پرداخت کمک معیشت زندگی، خدمات مشاوره ای و فرهنگی، وام های خودکفایی و کارگشایی، تهیه مسکن، جهیزیه بهره مند شده اند.
صفری تصریح کرد: بواسطه بدنه دینداری و ولایتمداری مردم مومن استان و نگاه ویژه به احیاء سنتهای حسنه اسلامی و آموزه های دینی، تعداد 14 هزار نفر از نیکوکاران استان حمایت مادی و معنوی بیش از دو هزار و 800 نفر از ایتام تحت حمایت این نهاد را برعهده داشته و میانگین سرانه هر یتیم در استان قزوین به 98 هزار تومان افزایش یافته و این مبلغ از میانگین سرانه هر یتیم در کشور که 51 هزار و 200 تومان اعلام شده بالاتر است.
وی عنوان کرد: در ارزیابی به عمل آمده از طرف دفتر مرکزی این نهاد، استان قزوین در جذب حامی و افزایش سرانه ایتام در سال گذشته رتبه پنجم کشوری را به خود اختصاص داده و ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی های بعمل آمده و همت مضاعف انتظار داریم در سال جاری رتبه اول تا سومی را در این زمینه در سطح کشور کسب کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین گفت: این نهاد مقدس علاوه بر تامین نیازهای ضروری و اساسی جامعه هدف و افراد نیازمند در احیاء سنتهای حسنه اسلامی بویژه طرح جمع آوری زکات و فرهنگ سازی این فریضه واجب الهی فعالیتهای چشمگیری را از سال 84 آغاز کرده بطوری که در سال جهاد اقتصادی این نهاد توانست با همکاری و مشارکت ائمه جمعه و جماعات، روحانیون، مبلغین و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا مبلغ 54 میلیارد و 100 میلیون ریال زکات از کشاورزان و مؤدیان جمع آوری کند و بااحتساب ظرفیت استانی حائز رتبه اول در کشور شود.
وی با اشاره به برنامه های این نهاد مقدس در ایام ماه مبارک رمضان افزود: در برنامه ریزی های صورت گرفته برای این ماه مبارک تعداد 30 هزار کیسه همیان مولا که شامل مواد غذایی است بین نیازمندان و با مشارکت و مساعدت افراد خیر توزیع خواهد شد و همچنین برای پنج هزار نفر از افراد نیازمند و تحت حمایت سبد غذایی بصورت جیره خشک با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 500 هزار ریال توزیع خواهد شد.
صفری، به اجرای طرح مفتاح الجنه در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و اظهارداشت: این نهاد آمادگی دارد تا با مساعدت و همیاری مسئولین و خیرین استان از نزدیک با خانواده های نیازمند و ایتام تحت حمایت دیدار و برای رفع مشکلات آنان تلاش کند و با استقبال بی نظیری که از سوی مسئولین و خیرین استان شده است در ایام ماه مبارک رمضان بازدید و دلجویی از دو هزار و 870 خانواده در قالب این طرح هدف اصلی این نهاد است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با قدردانی از زحمات بی وقفه و تعاملات بسیار ارزنده اعضای شورای اسلامی شهر و روستا بیان کرد: شوراها با تلاش مضاعف و ارائه راهکارهای مناسب سعی در رفع مشکلات مردم، توسعه آسایش و رفاه اجتماعی را دارند فلذا درخواست داریم تا در خصوص جذب حامی، طرح جمع آوری زکات در روستاها و ارائه تسهیلات و خدمات شهری و روستایی به مددجویان تحت حمایت همکاری لازم را با این نهاد داشته باشند.
نظر شما