پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۱۴

سردار خرم اعلام کرد:

بازدید 50 هزار زائر راهیان نور از مناطق عملیاتی آذربایجان غربی

بازدید 50 هزار زائر راهیان نور از مناطق عملیاتی آذربایجان غربی

ارومیه- خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی از برنامه ریزی برای بازدید 50 هزار زائر راهیان نور از سراسر کشور از مناطق عملیاتی استان طی سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عابدین خرم  صبح دوشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان غربی با بیان اینک تا کنون 4 هزار و 850 زائر از 14 استان کشور از مناطق عملیاتی آذربایجان غربی در دوران 8 سال دفاع مقدس بازدید کرده اند، افزود: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده طی سال آینده 50 هزار زائر راهیان نور به استان سفر می کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: در این بازدیدها 150 راوی دفاع مقدس عملیاتهای مختلف انجام شده در مناطق عملیاتی و جنگی در طول جنگ تحمیلی و مقابله رزمندگان اسلام با نیروهای بعثی و ضد انقلاب را روایت می کنند که با توجه به تعطیلی اعزام کاروانهای راهیان نور به مناسبت ماه مبارک رمضان از اواسط مهر ماه سال جاری میزبان زائرین راهیان نور خواهیم بود.

زندگی نامه شهدای آذربایجان غربی جمع آوری می شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی نیز در این جلسه از چاپ 25 عنوان کتاب از زندگی نامه و ویژگیهای اخلاقی و اعتقادی رزمندگان اسلام خبر داد و اظهار داشت: این کتابها در جهت شناساندن ابعاد مختلف شخصیتی و زندگی شهدای دفاع مقدس در استان تدوین، چاپ و منتشر شده است.

یحیی تیموری از در دست تدوین بودن سه کتاب در خصوص شهدای آذربایجان غربی خبر داد و عنوان کرد: مجموعه بزرگ زندگینامه تمامی شهدای جمع اوری شده که این مجموعه بزرگ در حال حاضر در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته که در آینده نزدیک همراه با دیگر استانها و به صورت کشوری رونمایی شده و به صورت الکترونیکی در اختیار شهروندان و علاقمندان قرار می گیرد.

چاپ نخستین جلد کتاب زنان شهیده آذربایجان غربی

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز از چاپ نخستین جلد کتاب زنان شهیده استان طی مهرماه سالجاری خبر داد و افزود: فعالیتهای گسترده ای در راستای ثبت خاطرات و زندگینامه زنان شهیده استان طی ماههای گذشته صورت گرفته و برنامه ریزیهای خاصی نیز در این خصوص در نظر گرفته ایم.

مریم دهقانی از حضور دو تیم حرفه ای برای ضبط و تهیه صوت و فیلم مصاحبه در خصوص زندگی زنان شهیده استان خبر داد و اظهار داشت: این گروه ها مقدمه ساخت فیلم و انتشار کتاب در این خصوص را برعهده دارند.

استاندار آذربایجان غربی  خواستار تولید آثار فاخر و موثر فرهنگی در حوزه دفاع مقدس مطالبه دولت و ملت شد و ادامه داد: توجه مطبوعات و رسانه های گروهی به حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضروری بوده و باید از مطالب و سوژه های ثابت و همیشگی باشد.

کد خبر 1661418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha