به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل طاهرخانی صبح دوشنبه در جلسه کارگروه امور فرهنگی و اجتماعی که در محل استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: برنامه ها و طرح های فرهنگی و اجتماعی در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و توجه و نگاه ویژه ای که مقام معظم رهبری به مسائل فرهنگی دارند و در این خصوص از سال ها پیش موضوع تهاجم و شبیخون فرهنگی را مطرح کرده اند وظیفه مسئولان را دو چندان می کند.
وی افزود: رویکرد دولت به ویژه رئیس جمهور نیز در دور سوم سفرهای استانی امور فرهنگی است اما به خاطر فشارها و تحریم های اقتصادی دشمن در سال جاری، توجه و نگاه به مسائل و دغدغه های اقتصادی به اصلی ترین موضوع و اولویت کشور تبدیل شده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین با بیان اینکه مقام معظم رهبری شرایط کشور را به شرایط بدر و خیبر تشبیه کرده اند تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند که برای دستیابی به قله ها و شرایط بدر و خیبر باید سختی ها را به جان خرید تا بتوانیم این گردنه را هم با کمترین فشار و مشکلی پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه کار اولویت دار فرهنگی به هیچ وجه نباید تعطیل شود بیان کرد: برخی از معضلات اجتماعی و فرهنگی را باید با راهکارهای استانی و با حداقل هزینه انجام دهیم و در توزیع اعتبارات برای دستگاه های اجتماعی و فرهنگی مصوبات کارگروه باید مبنا و محور تصمیم گیری قرار بگیرد.
رئیس کارگروه فرهنگی و اجتماعی بر اولویت بندی برنامه ها و طرح های فرهنگی در دستگاهها تأکید کرد و در ادامه افزود: اقدامات و فعالیت های متولیان فرهنگی استان را قابل دفاع می دانم اما منکر ضعف ها و کاستی ها نیز در این عرصه نیستیم و از پیشنهادات و نقطه نظرات صاحب نظران و کارشناسان در راستای تقویت برنامه های فرهنگی استقبال می کنیم.

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین گفت: در شرایط کنونی اولویت اول مسئولان رفع مسائل و مشکلات اقتصادی مردم است.
کد خبر 1661641
نظر شما