پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ اسفند ۱۳۸۳، ۱۵:۵۵

«گزارش "مهر" از جلسه دفاع پايان نامه دكتري مهندسي صنايع» : رابطه معني داري بين تكنولوژي اطلاعات و بهره وري وجود دارد

«گزارش "مهر" از جلسه دفاع پايان نامه دكتري مهندسي صنايع» : رابطه معني داري بين تكنولوژي اطلاعات و بهره وري وجود دارد

دانشجوي دكتري مهندسي صنايع دانشكده فني و مهندسي دانشگاه تربيت مدرس، بيست و چهارم اسفند، از پايان نامه دكتري خود با عنوان « تاثير بكارگيري تكنولوژي اطلاعات در عملكرد شركت هاي توليدي با در نظر گرفتن نفش عوامل مكمل : زيرساخت هاي سازماني و تغيير در فرآيند كسب و كار » در اين دانشكده دفاع كرد.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، مهندس عباس كرامتي در جلسه دفاع از پايان نامه خود گفت : از سه دهه قبل تاكنون مطالعه تاثير تكنولوژي بر عملكرد و بهره وري اقتصاد ملي، صنايع و سازمانها مورد توجه مديران، مشاوران و محققين كشورهاي پيشرو در زمينه تكنولوژي اطلاعات بوده است.

وي تصريح كرد : بسياري از تحقيقات اوليه نتوانستند وجود رابطه معني دار مطمئني بين تكنولوژي اطلاعات و بهره وري اثبات كنند و در نتيجه پارادوكس بهره وري تكنولوژي اطلاعات مطرح و تلاشهاي فراواني براي يافتن علل و راه حل آن صورت گرفت. اين تلاشها كه عمدتا به اصلاح داده هاي مورد استفاده و به كارگيري روش هاي مناسب ارزيابي معطوف بود منجر به پيدايش رويكردهاي جديد تحقيقات شد تا محققين از گرفتار شدن در دام پارادوكس بهره وري در امان مانده و مديران نيز به راهكارهاي عملي درباره نحوه سرمايه گذاري روي تكنولوژي اطلاعات براي حداكثر كردن بهره وري آن دست يابند.

وي افزود: در اين تحقيق، سه رويكرد تحقيقاتي شناسايي و معرفي شده است. اين رويكردها را به ترتيب رويكرد مستقيم، رويكرد مياني و رويكرد مكملي ناميده ايم. با توجه به نتايج دو رويكرد اول و دوم و با توجه به قابليت هاي انكارناپذير تكنولوژي اطلاعات، گرايش تحقيقات از يافتن رابطه بين تكنولوژي اطلاعات و بهره وري به يافتن راهكارهاي سرمايه گذاري ارزش زا در تكنولوژي اطلاعات تغيير يافت. به اين ترتيب رويكرد سوم كه آن را رويكرد مكملي ناميده ايم براي يافتن سرمايه گذاري هاي مكمل تكنولوژي اطلاعات مطرح شده است.

مهندس كرامتي تصريح كرد:  اين تحقيق با تاكيد بر رويكرد مكملي انجام شده و در آن تاثير سرمايه گذاري هاي مكمل تكنولوژي اطلاعات بر عملكرد سازمان ها مورد بررسي كمي و كيفي قرار گرفته و در دويست شركت برتر كشورمان به طور تجربي آزموده شده است.

اين جلسه دفاع از پايان نامه دكتري مهندسي صنايع، با راهنمايي  دكتر امير البدوي و مشاوره دكتر محمد اقدسي و دكتر سيد كمال چهارسوقي  24 اسفندماه ساعت 15 در اتاق 351 دانشكده فني و مهندسي دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد.

کد خبر 166273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha