پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۴۳

پس از گذشت 4 سال /

ساختمان نمازخانه و کارگاه روباتیک دبیرستان تیزهوشان بجنورد افتتاح شد

ساختمان نمازخانه و کارگاه روباتیک دبیرستان تیزهوشان بجنورد افتتاح شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی استعدادهای درخشان خراسان شمالی گفت: پس از گذشت 4 سال ساختمان نمازخانه و کارگاه روباتیک دبیرستان تیزهوشان بجنورد افتتاح شد.

سید محمد لنگری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کلنگ احدث ساختمان نمازخانه و کارگاه روباتیک دبیرستان تیزهوشان بجنورد 4 سال پیش و با حضور استاندار وقت خراسان شمالی، محمدحسین جهانبخش به زمین زده شد.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان احداث این ساختمان در یک طبقه مصوب شده بود اظهار داشت: تغییرات در تعداد طبقات این ساختمان و افزایش آن به 3 طبقه، باعث کمبود اعتبار برای ادامه احداث این ساختمان شده و بدین ترتیب اتمام ساخت آن حدود 4 سال به طول انجامید.

لنگری با بیان این موضوع که بلاخره پس از گذشت 4 سال این ساختمان به بهره برداری رسید، تصریح کرد: برای احداث این ساختمان در مجموع یک میلیارد و 350 میلیون ریال اعتبار هزینه شد.

وی اضافه کرد: همچنین در سال گذشته نیز 300 میلیون ریال توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان، برای خرید تجهیزات مورد نیاز این مجموعه اختصاص یافت.

به گفته لنگری این ساختمان در زمینی به مساحت 360 مترمربع و در 3 طبقه با کاربری نمازخانه، کارگاه روبوکاپ و کارگاه روباتیک بنا شده است.

کد خبر 1663769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha