پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۰۲

مجدم خبر داد:

روزانه پنج هزار نفر در پایانه سیاحت جابه جا می شوند

روزانه پنج هزار نفر در پایانه سیاحت جابه جا می شوند

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری اهواز گفت: در پایانه مسافربری سیاحت به عنوان مهمترین پایانه استان خوزستان روزانه پنج هزار مسافر به نقاط مختلف کشور جابه جا می شوند.

عبدالامیر مجدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این پایانه که وضع ظاهری و بهداشتی آن به هیچ وجه مناسبت کلانشهر اهواز نبود در مدت یک سال اخیر به صرت اساسی در حال تعمیر است و بخش های مختلفی از این پایانه هم اکنون نوسازی شده یا در حال نوسازی است.

وی به آخرین تعمیرات مربوط به این پایانه اشاره کرد و افزود: در آخرین مورد از این تعمیرات، خوابگاه رانندگان این پایانه به بهره برداری رسید. این پایانه در مساحت 700 متر مربع، 13 اتاق خواب، 100 تخت، لابی و آشپزخانه ساخته شده که نظیر آن در هیچ کدام از ترمینالهای کشور وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری اهواز با بیان اینکه حدود 70 میلیون تومان برای ساخت این خوابگاه هزینه شده است، افزود: با توجه به ضرورت وجود استراحتگاه مناسب برای رانندگان صنعت حمل و نقل جاده ای و تامین امنیت سفر، این مکان با استاندارهای لازم و با تمام امکانات مهیا شده است.

مجدم تصریح کرد: از این پس رانندگان می توانند در فاصله زمانی حضور در پایانه در این مکان مناسب به استراحت بپردازند و از امکانات رفاهی آن استفاده کنند که این امر علاوه بر ارتقای سلامت روحی آنان، دقت را هنگام رانندگی افزایش خواهد داد.

وی با بیان اینکه پیش از این خوابگاه نامناسبی در اختیار رانندگان بود که توسط شرکتهای پیمانکار اداره می شد، گفت: خوابگاه قبلی علاوه بر کمبود مساحت از لحاظ مسائل بهداشتی در سطح مطلوبی نبود و مورد استقبال رانندگان قرار نمی گرفت به طوری که بیشتر آنان مجبور می شدند زمان استراحت خود را در وسیله نقلیه خود سپری کنند.

مدیر عامل سازمان پایانه های شهرداری اهواز همچنین از تجهیز سالن ترمینال سیاحت به سیستم برودتی خبر داد و افزود: در این راستا 12 کولرگازی نصب شده و وضعیت هوای سالن انتظار مناسب شده است.

وی اظهار کرد: این سیستم های برودتی با هزینه 110 میلیون تومان تهیه و نصب شده اند که رضایت مسافران را فراهم کرده است.

مجدم با اشاره به اینکه ترمینال سیاحت در سفرهای برون استانی به همه استانها و درون استانی به شهرهای خرمشهر، دزفول، اندیمشک، شوش، عبدالخان، الوان و حمیدیه خدمات دهی می کند، گفت: روزانه نزدیک به 120 اتوبوس در این ترمینال نسبت به جابجایی در حدود پنج هزار مسافر برون استانی فعالیت می کنند.
کد خبر 1664449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha