به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز، آخرين تلاشها براي پيداكردن صدام رئيس جمهور سرنگون شده عراق در زادگاهش تكريت امروز پس از خروج تانكها و هلي كوپترهاي ارتش آمريكا از اين شهر متوقف شد.
اما بنابر اظهارات سرهنگ دوم ويليام مك دونالد از فرماندهان ارتش آمريكا استقرار نيروهاي آنها در تكريت تنها به دليل جستجوي صدام نبوده است بلكه يكي از اهداف اصلي آنها براي استقرار در اين شهر سركوب حملات چريكي بر ضد نيروهاي آمريكايي بوده است.
وي در ادامه عنوان كرده بود كه هدف ما تنها بر روي يك فرد خاص معطوف نشده بود بلكه ما بيشتر به دنبال رهبران درجه دو و مهاجماني بوديم كه عليه نيروهاي آمريكايي فعاليت مي كردند ولي با اين وجود صدام هنوز يكي از هدف هاي ما است .
در همين راستا مقامات آمريكايي اعلام كردند كه ديروز در طي چند حمله جداگانه 14 تن از وفاداران صدام را دستگير كرده اند.

پس از بازگشت نيروهاي آمريكايي هنگ جستجوي صدام از تكريت نيروهاي آمريكايي جستجو براي پيدا كردن صدام را در اين منطقه خاص متوقف كردند.
نظر شما