به گزارش خبرنگار مهر، جلسه طرح پزشک خانواده ظهر شنبه با حضور عیسی فرهادی استاندار البرز و محمدحسن ناصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در استانداری البرز تشکیل شد.
عیسی فرهادی در این جلسه گفت: هدف اصلی طرح پزشک خانواده دسترسی مردم به با کیفیت ترین درمانها با صرف کمترین هزینه و حداقل زمان است.
وی افزود: ماهدشت، محمدشهر و مشکین دشت سه شهری هستند که در این طرح شرکت خواهند کرد و پس از بررسی موانع موجود و اصلاح و تقویت زیرساختها در شهرهای دیگر استان اجرایی می شود.
فرهادی با تاکید بر اهمیت این طرح گفت: در طرح پزشک خانواده فاصله هر خانه تا پزشک 500 تا هزار و 500 متر خواهد بود و هر تیم پزشکی متشکل از هفت نفر بوده که سه سطح برای اجرای آن پیش بینی شده است.
وی گفت: سطح اول مربوط به درمانهای جزئی و سرپایی است؛ در سطح دوم پزشکان متخصص پس از تشخیص بیماری مجددا بیمار را به سطح اول ارجاع می دهند و در سطح سوم پزشکان فوق تخصص در رشته های مختلف خدمات و درمانهای مخصوص را ارائه می کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که با جهاد مدیران و پشتکار و جدیت کارشناسان این طرح هرچه سریعتر اجرایی شده و رضایتمندی مرد را به ارمغان آورد.
نظر شما