پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۳۰

در آزادشهر/

برخورد دو دستگاه موتورسیکلت شش کشته و زخمی برجای گذاشت

برخورد دو دستگاه موتورسیکلت شش کشته و زخمی برجای گذاشت

آزادشهر - خبرگزاری مهر: بر اثر برخورد دو دستگاه موتورسیکلت با خودرو پراید در آزادشهر واقع در شرق استان گلستان دو نفر کشته و چهار نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این حادثه در محور " گنبدکاووس" به " آزادشهر" در نزدیکی روستای " جلال آباد " به وقوع پیوست و بر اثر وقوع این حادثه دو دستگاه موتورسیکلت که از گنبد به آزادشهر در حرکت بودند به شدت با یک دستگاه خودرو پراید در مسیر حرکت برخورد کرده و بر اثر انحراف یکی از موتورسیکلت ها و برخورد با عابر پیاده در حاشیه جاده منجر به مرگ او شد.

در این حادثه راکب یکی از موتورسیکلت ها جان خود را از دست داد و راکب و دو سرنشین موتورسیکلت دیگر به همراه سرنشین خودرو پراید که به شدت مجروح شده بودند توسط اورژانس 115 به بیمارستان " شهید مطهری" گنبدکاووس انتقال داده شدند.

علت اصلی وقوع این حادثه عدم توجه به جلو از سوی راکبان موتورسیکلت ها عنوان شده است.
 
بستن کمربند ایمنی مرگ و میر را کاهش می دهد

سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی استان گلستان گفت: بستن کمربند ایمنی مؤثرترین روشی است که با انجام آن میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات کاهش می یابد.

سرهنگ  محمدرضا کابوسی با اشاره به اینکه در جهان امروز حوادث رانندگی یکی از سه علت اصلی مرگ و میر به حساب می آید گفت: اصلی ترین علت  تصادفات رانندگان ناشی از سرعت و سبقت غیر مجاز است.

وی گفت: در این راستا بستن کمربند ایمنی مؤثرترین روشی است که می توان با انجام آن میزان مرگ و میر و صدمات ناشی از تصادف را کاهش داد و از تحمیل هزینه های اقتصادی و صدمات جسمی و روحی به خانواده و جامعه جلوگیری کرد.

سرهنگ کابوسی با تأکید بر اینکه آمارها حاکی از آن است که مهمترین علت نبستن کمربند ایمنی، آگاهی نداشتن مردم از فواید و آثار مثبت آن است بیان داشت: بستن کمربند ایمنی نه تنها در حفظ جان راننده مؤثر است بلکه در کاهش ضربه به سرنشین جلو نیز تأثیر بسزایی دارد.
کد خبر 1665419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha