پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۵۴

کوتاه از اخبار گیلان/

برگزاری مراسم شب های قدر در مصلی امام خمینی (ره) رشت

برگزاری مراسم شب های قدر در مصلی امام خمینی (ره) رشت

رشت - خبرگزاری مهر: مراسم شب های قدر با حضور آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در مصلی امام خمینی(ره) رشت برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان وامام جمعه رشت اعلام کرد: مراسم دعا و مناجات شب های قدر و عزاداری شهادت امام اول شیعیان امام علی (ع) از ساعت 22 شبهای نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مصلی بزرگ امام برگزار و از مردم مومن و روزه دار برای حضور در این مراسم معنوی دعوت شده است.

آغاز گمانه زنی و لایه نگاری شهر تاریخی ماسوله

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از آغاز گمانه زنی و لایه نگاری شهر تاریخی ماسوله خبر داد.

امید عزیزی افزود: هیئتی 10 نفره متشکل از کارشناسان باستان شناسی و مرمت اشیاء تاریخی به مدت 45 روز گمانه زنی و لایه نگاری این شهر تاریخی را انجام می دهند.

وی هدف از لایه نگاری و گمانه زنی ماسوله را شناسایی دقیق آثار تاریخی، حوزه فرهنگی، شناخت پیشینه دقیق سکونت، ویژگی های جغرافیایی و طبیعی، متون تاریخی، معماری، پیشینه فلزکاری و تاثیر متقابل فرهنگی این شهرک تاریخی با مناطق همجوار اردبیل و زنجان اعلام کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان ادامه داد: ماسوله 800 سال قدمت دارد و سالانه یک میلیون نفر از این شهر تاریخی دیدن می کنند.

اهدا اسناد تاریخی به مرکز اسناد و کتابخانه ملی

زکیه صدیقی پور از شهرستان رودسر 270 سند تاریخی را به مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان اهدا کرد، این اسناد مربوط به معاملات، داد و ستد ملکی و تجاری، عقود تجاری وصیت نامه هاست و قدمتی 70 تا 300 سال دارد.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه های ملی گیلان اعلام کرد: بانوی رودسری این اسناد تاریخی را از نیاکان خود به دست آورده بود.

حسین عباسی نژاد افزود: بیشتر این اسناد تاریخی اهدایی مربوط به دوران صفویه و مشروطه است، برخی از 270 اسناد تاریخی مهر و امضای ملاعبدالله مازندرانی یکی از رهبران مشروطه دارد.

هوای گرم تا پایان هفته

هواشناسی گیلان اعلام کرد: سامانه هوای کم فشار و گرم تا پایان هفته در کرانه های جنوبی دریای خزر مستقر خواهد بود، این سازمان به سالمندان توصیه کرد که در ساعات گرم از آمد و شد غیر ضروری در محیط های باز خودداری کنند.

سازمان جهاد کشاورزی نیز از شالیکاران خواست از پایداری هوای مساعد نهایت استفاده را کرده و شالیزارهای خود را درو کنند.

دستگیری جاعلان مدارک دولتی

فرمانده انتظامی تالش از دستگیری پنج جاعل اسناد و مدارک دولتی در شهرستان تالش دستگیر خبرداد و گفت: از محل کار این افراد 200 فقره مدارک کاریابی شامل مدارک تحصیلی، کارت ملی، کارت دریانوردی و فتوکپی شناسنامه، 10 برگ کپی سند موتورسیکلت های توقیفی، تعدادی مهر و فرمهای سفید جعل اسناد و شش برگ کارت ملی جعل شده کشف و ضبط شد.

سرهنگ حسین نیک فرد افزود: این افراد پس از تکمیل پرونده به مسئولان قضایی تحویل داده شدند و مغازه ای که در آن زیر پوشش فعالیت کاریابی این اعمال مجرمانه را انجام می دادند، پلمپ شد.

برداشت مکانیزه برنج در آستارا

مدیر جهاد کشاورزی آستارا گفت: بیش از 900 هکتار از شالیزارهای این شهرستان به روش مکانیزه برداشت می شود.

شیارکار با اشاره به کنترل مشکل کم آبی در شالیزارهای منطقه در پی حفر چاه های عمیق کشاورزی افزود: پس از برداشت برنج کشت دوم محصولات کشاورزی شامل نباتات علوفه ای، سبزیجات و راتون در 400 هکتار از مزارع شهرستان آغاز می شود.

وی همچنین به کشت 55 هکتار از رقم برنج با کیفیت گوهر در شالیزارهای آستارا اشاره کرد و اظهارداشت: پیش بینی می شود 420 تن شلتوک توسط 97 کشاورز آستارایی برداشت شود.

آستارا سه هزار و 200 هکتار شالیزار دارد که در مجموع 15 هزار تن شلتوک از مزارع شهرستان برداشت می شود.

کد خبر 1667168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha