پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۰۵

اخبار پلیس فتا؛

دستگیری فروشنده غیرمجاز در اینترنت/ انتشار تصاویر خصوصی زن جوان در اینترنت برای انتقام

دستگیری فروشنده غیرمجاز در اینترنت/ انتشار تصاویر خصوصی زن جوان در اینترنت برای انتقام

دستگیری فروشنده غیرمجاز در اینترنت،دستگیری عامل هتک حیثیت زن جوان، کلاهبرداری پیامکی و دستگیری مرد شیاد و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی کردستانی ها مهمترین اخبار پلیس فتا است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رییس پلیس فتا اصفهان از دستگیری فردی که با استفاده از ساخت صفحه جعلی در یکی از شبکه های اجتماعی اقدام به هتک حرمت یکی از شهروندان اصفهانی کرده بود، خبر داد.سرهنگ خسروی رییس پلیس فتا اصفهان در این باره گفت: با شکایت زن جوانی مبنی بر هتک حیثیت وی در فضای سایبری ، ماموران اقدامات خود را آغاز کردند.

وی افزود: بنابر اظهارات شاکی، چند روزی است صفحه ای با نام و مشخصات وی در یکی از شبکه های اجتماعی ایجاد شده و تعدادی از تصاویر شخصی وی و خانواده اش به همراه نوشته های غیراخلاقی منتشر شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: طی تحقیقات فنی و تخصصی مشخص شد که تصاویر در صفحه جعلی دقیقا همان تصاویر منتشر شده در صفحه شاکی می باشد و متهم یا متهمان با اضافه کردن خود به لیست دوستان به تصاویر شخصی وی دسترسی پیدا کرده است.

در نهایت پس از بررسی های صورت گرفته متهم شناسایی و دستگیر شد. وی پس از رویت شواهد و مدارک موجود به جرم خود اعتراف و انگیزه خود را اخاذی و بردن آبروی زن جوان اعلام کرد.

سرهنگ خسروی در پایان افزود : بر اساس ماده 18 قانون جرایم رایانه ای هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید، یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، راسا یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از این که از طریق یاد شده به نحوی ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت به حبس یا جزای یا هر دو مجازات محکوم می شود.

برداشت غیر مجاز از حساب بانکی کردستانی ها

رئیس پلیس فتا استان کردستان سرگرد شاکری از دستگیری عاملان برداشت‌های غیر مجاز از شهروندان این استان خبر داد.
در پی شکایت های متعددی از شهروندان استان کردستان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی خود، پرونده ها در دستور کار پلیس فتا استان کردستان قرار گرفت.

سرهنگ شاکری ادامه داد: پرونده ها به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت و پس از استعلام های فنی و تخصصی این پلیس مشخص شد برداشت ها به حساب فردی با شماره حساب معلوم منتقل شده است.بعد از تحقیقات پلیس بر روی حساب متهم مشخص شد که  برداشت ها به حساب های افراد دیگر منتقل شده است . در این میان حساب ها شناسایی و مسدود شد و صاحب حساب ها مورد بازجویی قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: با به کار بردن ترفند های پلیسی متهمان که منکر جرم انجام شده بودند با توجه به شواهد و قرائن موجود لب به اعتراف گشودند و به جرم خود اعتراف کردند.

رئیس پلیس فتا استان کردستان در خاتمه از همه شهروندان خواست که در صورت مواجه شدن با این برداشتهای غیرمجاز مراتب را سریعا به پلیس فتا اطلاع دهند. 

بازهم کلاهبرداری پیامکی/ هشدار پلیس فتا

رئیس پلیس فتا استان استان خراسان رضوی با هشدار به خانواده ها در خصوص کلاهبرداری پیامکی اظهار داشت: در این شیوه، ابتدا پیامکی با مضمون برنده شدن شما در قرعه کشی‌های مختلف ارسال می شود.  در این پیامک از شما خواسته می شود که کد ملی خود را جهت تایید ارسال کنید. سپس اگر شما کد ملی خود را ارسال کنید ، پیامک دومی مبنی بردرخواست مشخصات عابر بانک شما از جمله شماره کارت،  کد موجود برروی کارت و رمز دوم کارت به منظور دریافت وجه جایزه به ارسال می شود.

سرهنگ عرفانی افزود: اگر شما مشخصات عابر بانک خود را ارسال کنید ، تبهکاران به راحتی می توانند حساب بانکی شما را تخلیه کنند.

وی با اشاره به این که این پیامک ها از طریق شماره تلفن های همراه اپراتورهای دیگر ارسال شده ، تاکید کرد : اسامی تمامی برندگان در پایگاه اینترنتی مخصوص به همان اپراتور اعلام می شود.

سرهنگ عرفانی به مشترکان تلفن همراه توصیه کرد به شماره تلفن هایی که نمی شناسید پاسخ ندهید و تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را به دیگران ارسال نکنید.

دستگیری فروشنده غیرمجاز در اینترنت

سرهنگ یلی رییس پلیس استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه پلیس فتا چشم بینای فضای سایبری است از دستگیری مدیر فروشگاه اینترنتی غیر مجاز خبر داد و گفت:طی رصد های شبانه روزی کارشناسان این پلیس بر روی فضای مجازی فروشگاه غیر مجاز اینترنتی که اقدام به فروش فیلم و کلیپ های غیر مجاز در قالب لوح های فشرده در سطح کشور می کرد، شناسایی شد.

وی افزود : پس از شناسایی این فروشگاه اینترنتی غیر مجاز تیم مجربی از کارشناسان پلیس فتا برای شناسایی و دستگیری مدیر این سایت غیر مجاز تشکیل شد.پس از تلاش های بی واقفه این تیم مجرب سرانجام موفق به شناسایی این مجرم و کشف آدرس محل زندگی او شدند، که پس از دستگیری متهم جرم خود را قبول نمی کرد که پس از ارائه ادله و مستندات توسط کارشناسان این پلیس متهم ناگزیر لب به سخن گشود و به جرم خود اعتراف کرد.

کد خبر 1667720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha