پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۷

طی نامه ای به رییس جمهور ؛

ابوبکر بشیر خواستار اقدام فوری دولت میانمار برای توقف خشونت علیه مسلمانان شد

ابوبکر بشیر خواستار اقدام فوری دولت میانمار برای توقف خشونت علیه مسلمانان شد

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: ابوبکر بشیر روحانی اندونزیایی با ارسال نامه ای به "تین سین" رییس جمهوری میانمار خواستار اقدام فوری دولت این کشور برای توقف خشونت ها بر علیه مسلمانان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری جاکارتاگلوب، این روحانی مسلمان در نامه خود آورده است : صدای فریاد و ناله مسلمانان از اعمال شیطانی شما به گوش می رسد و اگر اقدامی برای توقف این اعمال انجام نشود مسلمانان آرام نخواهند نشست.

این روحانی 74 ساله که به عنوان رهبر معنوی بخش اعظمی از مسلمانان در پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان شناخته می شود، افزوده است: مسلمانان برادر یکدیگرند و درد برادران ما در میانمار درد ماست و نمی توانیم نسبت به ظلم در حق آنان ساکت بمانیم.

ابوبکر بشیر که هم اکنون به اتهام حمایت مالی و معنوی از گروههای تروریستی اندونزی در زندان به سر می برد، این نامه را درهفته گذشته به رییس جمهوری میانمار ارسال کرده است که به تازگی منتشر شده است.
 

کد خبر 1667780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha