پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۴۳

لطفی نیاسر بیان کرد:

خبرنگاران در شکل دهی افکار عمومی دخیلند

خبرنگاران در شکل دهی افکار عمومی دخیلند

قم - خبرگزاری مهر: مدیر رادیو معارف با اشاره به نقش تاثیر گذار خبرنگاران گفت: مردم چیزی را بازگو می کنند که از طریق رسانه ها به آنها منتقل شده باشد و به این شکل خبرنگاران در شکل دهی افکار عمومی موثر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد لطفی نیاسر ظهر سه شنبه در مراسم تقدیر از خبرنگاران استان قم با اشاره به فرا رسیدن روز خبرنگار نقش خبرنگاران را نقشی موثر دانست و بیان کرد: جهت دهی افکار عمومی از طریق نحوه اطلاع رسانی خبرنگاران صورت می گیرد.

وی تصریح کرد: در صورتی که اطلاع رسانی با غرض ورزی و به شکل نادرست انجام و افکار عمومی به انحراف کشیده شود مسئولیت آن بر عهده رسانه و خبرنگاران خواهد بود.
 
مدیر رادیو معارف ادامه داد: در صورتی که افکار مردم از طریق اطلاع رسانی مناسب و درست در جهت صحیح هدایت شود نیز خبرنگار و رسانه در حسنه آن شریک خواهند بود.
 
لطفی نیاسر با ابراز اینکه مکتب خبری جهان نیاز به یک بازنگری کلی دارد تاکید کرد: باید رویکرد ژورنالیسمی اسلامی را در جهان پیاده کنیم تا غول های خبری غرب نتوانند با خبرهای ساختگی خود هدایت افکار بشر را به دست بگیرند.
 
وی با بیان اینکه در جهان امروز صاحبان قدرت با ارائه خبرهای بسته هدایت افکار عمومی را به دست گرفته اند اظهار کرد: ما باید در مقابل این مسئله سبک خبری جدیدی را با رنگ و بوی اسلامی در جهان پیاده کنیم و در این راستا محکم گام بر داریم.
 
مدیر رادیو معارف افزود: در حالی که خبر رسانی  در جهان امروز دچار انحطاط انسانی شده است ما باید روشی مطمئن برای اطلاع رسانی ارائه بدهیم.
 
لطفی نیاسر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی عنوان کرد: مقوله صرفه جویی در این زمینه بسیار مهم است و در رایزنی رادیو معارف نیز با معاونت توسعه منابع و مدیریت منابع انسانی دفتر ریاست جمهوری مقرر شد تا آموزش های کارمندان دولت را از طریق رسانه و به صورت مجازی برگزار کند.
 
وی اضافه کرد: با وجود تعداد 2 و نیم میلیون کارمند در کشور و نیاز به آموزش برای سکب رده های مختلف پنج دوره آموزشی برای این کارمندان به صورت غیرحضوری برگزار می شود.
 
مدیر رادیو معارف اعلام کرد: در شیوه حضوری میلیاردها تومان برای آموزش هزینه می شد که با اجرای شیوه غیر حضوری بیش از 95 درصد از هزینه کاهش می یابد.
 
لطفی نیاسر فرصت خدمت، تفسیر آیات برگزیده قرآن با عنوان میزان، دوره حکومت مهدوی و وظایف منتظران، احکام زندگی در اسلام و آشنایی با اندیشه های سیاسی امام خمینی (ره) عناوین این دوره ها را تشکیل می دهد.
کد خبر 1668012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha