پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۴۶

یوسفیان ملا:

کشتی فرنگی ایران در المپیک لندن مایه افتخار و غرور ملی شد

کشتی فرنگی ایران در المپیک لندن مایه افتخار و غرور ملی شد

آمل - خبرگزاری مهر: نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، درخشش کشتی گیران فرنگی کار ایران در کسب سه نشان طلای بازیهای المپیک لندن را مایه افتخار و غرور ملی برای همه مردم دانست.

عزت الله یوسفیان ملا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کشتی فرنگی ایران در حالی در مسابقات المپیک لندن به سه نشان طلای این مسابقات دست یافت که در تاریخ این رشته ورزشی در ایران اسلامی بی سابقه بوده است.

وی افزود: در این تیم فرنگی کار با اخلاق و پهلوان مازندرانی ها و خطه قهرمان پرور آمل، درموفقیت تیم ملی بی نصیب نبود.

 نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از اینکه کسب نشان طلای کشتی گیر آملی در المپیک سبب شادی قلب رهبرمعظم انقلاب و مردم روزه دار ایران اسلامی شده، جای شادی و غرور دارد.

یوسفیان ملا، ابراز شادمانی شهروندان آملی پس از قهرمانی قاسم رضایی این شهر را نشان از خواستار بودن و شاد بودن همه مردم نسبت به قهرمانان واقعی شان است و گفت: همه این ورزشکران، قهرمانی و پهلوانی را از مولایشان حضرت علی(ع) آموختند که قهرمانانه و پهوانانه درب خیبر را گشودند.

وی ابراز امیدواری کرد: مراسم استقبال از قهرمان پرآوازه آملی که تنها عنوان دار المپیکی این شهرستان بوده، همانند مراسم قهرمانی او پرشور و به یادماندنی برگزار شود.

قاسم رضایی فرنگی کار ملی پوش آملی شب گذشته در رقابت های کشتی المپیک لندن با شکست حریف روسی به نشان زرین طلا دست یافت.

کد خبر 1669022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha