پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۴۹

نجفی زاده:

آموزشهای مهارتی راه جذب جوانان/ آموزش برای 31 هزار نفر جوان استان مرکزی

آموزشهای مهارتی راه جذب جوانان/ آموزش برای 31 هزار نفر جوان استان مرکزی

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای یکی از اصلی ترین راههای جذب جوانان در دو بخش اوقات فراغت و ارتقای آگاهیها و توانمندیهای آنان است.

سید بهرام نجفی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ارائه آموزش های فنی و حرفه ای یکی از اصلی ترین راههای جذب جوانان در دو بخش اوقات فراغت و افزایش ارتقاء آگاهیها  و توانمندیهای آنان است. 

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه اوقلت فراغت جوانان درچند روز گذشته و استقابل جوانان از غرفه فنی و حرفه ای استان گفت: آموزش های فنی و حرفه ای نه تنها عامل مهم پرکردن اقوات فراغت جوانان به نحوره مطلوب است که راهکاری برای تشخیص علاقه نوجوانان و جوانان در حوزه های کاری است.

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما ارتقاء برنامه ها و افزاش سطح و دوره های آموزشی در این سازمان است گفت: آموزشهای فنی وحرفه ای یک زیر ساخت اساسی برای توسعه کشور است و هر شخصی که یکی از دوره های آموزشی این مجموعه را بگذراند به اقتصاد فردی و اجتماعی جامعه کمک کرده است.

تنوع بالای رشته های آموزشی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در ادامه با اشاره به تنوع بالای رشته های آموزشی موجود در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای استان مرکزی بیان داشت: تنوع رشته های آموزشی فنی وحرفه ای در استان مرکزی که به عنوان  پایتخت صنعتی کشور مطرح است بی نظیر است. 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از 30 هزار نفر آموزش دیدند، یادآور شد: آموزشهای فنی و حرفه ای استان مرکزی از لحاظ کیفیت تربیت نیروی متخصص از جمله کارگر ماهر جوش در نوع خود بی نظیر است.

جذب 320 دانشجو
 
وی در ادامه به فعالیت مراکز آموزش های علمی و کاربردی فنی و حرفه ای در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو مرکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای در شهرهای اراک و ساوه به 320 دانشجو خدمات ارائه می کنند.
 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی افزود: از مجموع 320 دانشجوی مشغول به تحصیل در مراکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای استان مرکزی 230 دانشجو در مرکز اراک و مابقی در ساوه به فراگیری آموزش های لازم می پردازند.
 
نجفی زاده یادآور شد: آموزش های ارائه شده در مراکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای از کیفیت بالایی برخوردار است به طوری که می توان مدعی شد علمی و کاربردی به معنای واقعی در فنی و حرفه ای محقق شده است.

اختصاص 20 ‬درصد ظرفیت آموزش‌هابه بسیجیان 

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای‌استان مرکزی گفت: براساس یک تفاهم‌نامه 20 درصد ظرفیت آموزشهای فنی و حرفه‌ای این استان به بسیجیان اختصاص یافته است.

نجفی‌زاه افزود: این تفاهم نامه به منظور ارتقای سطح دانش فنی نیروهای انقلابی، ایثارگران بسیجی و ایجاد زمینه ورود افراد مومن و متعهد به بازار کار صورت گرفته است.

وی گفت: نیروهای بسیجی بدون شرکت در دوره آموزشی در آزمون کتبی و عملی ادواری آموزش فنی شرکت کرده و در صورت قبولی گواهینامه دریافت می‌کنند.
کد خبر 1669130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha