به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد کولیوند شامگاه پنج شنبه در محفل انس با قرآن بسیج مهندسین سپاه ناحیه کرج که در حسینیه سپاه کرج برگزار شد، اظهار داشت: دشمنان ایران بدانند هر کدام از دانشمندان ایران که به شهادت می رسد تعداد پیرو و دنباله رو راه آنها بسیار زیادتر خواهد شد.
وی ادامه داد: جوان با استعداد ایران جایگزین و دنباله رو راه دانشمندان بزرگی همچون شهید احمدی روشن خواهند بود و ایران را به قله های رفیع دانش و علم خواهند رساند.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: طبیعتاً دشمنان به دنبال این هستند که جلوی پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را بگیرند ولی تا کنون موفق نبوده اند.
کولیوند گفت: پتانسیل های بسیار زیادی در کشور بعد از 33 سال از انقلاب ایجاد شده است که یکی از پتانسیل ها وجود دانشمندان هستند که در ابعاد و زوایای مختلف از جمله بحث هسته ای در حال تلاش و کوشش هستند.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بعد از تحریم های بسیار زیاد دشمنان ما الان در فناوری هسته ای در سیر صعودی قرار داریم و این مهم با تلاش و کوشش تلاش شبانه روزی دانشمندان محقق شده است.
وی تصریح کرد: دشمنان ما قسم خورده اند که نگذارند این کشور در بحث هسته ای پیشرفت کند.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: با توکل به خدا خیلی از کارها را می توان انجام داد.

کرج – خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان با استعداد ایران دنبال رو راه شهید مصطفی احمدی روشن هستند.
کد خبر 1669713
نظر شما