پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۲

اعتراض احمدی نژاد به حکم دیوان عدالت درباره عزل مرتضوی

اعتراض احمدی نژاد به حکم دیوان عدالت درباره عزل مرتضوی

رئیس جمهور در جلسه با حضور رهبر انقلاب در اعتراض به حکم دیوان در خصوص مرتضوی گفت: مستشاران دیوان جزو مشاورین ما هستند و آنها می‌خواهند با دولت تسویه حساب کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شنیده شده اخیراً احمدی‌نژاد جلسه‌ای را خدمت رهبری بوده است در مورد حکم دیوان عدالت اداری نسبت به برکناری مرتضوی از سازمان تامیین اجتماعی اعتراض داشته است.

وی در این مورد گفته است: من حرف دارم ، مستشاران دیوان جزو مشاورین ما هستند و آنها می‌خواهند با دولت تسویه حساب کنند.

نقل است در این جلسه بنا به درخواست احمدی‌نژاد این پرونده به کمیته حل اختلاف ارجاع می‌شود تا این کمیته نظرش را اعلام کند.
 

کد خبر 1670260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha