پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۴۵

قاضی زاده تاکید کرد:

لزوم حمایت از جوانان مستعد در جهت جلوگیری از ورود آنان به فضاهای غیرمجاز

لزوم حمایت از جوانان مستعد در جهت جلوگیری از ورود آنان به فضاهای غیرمجاز

شهریار - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بر لزوم حمایت از جوانان مستعد و برنامه ریزی در جهت پیشگیری از جذب آنان به عرصه های غیرمجاز تاکید کرد.

سید احسان قاضی زاده در گفتگو با مهر اظهار داشت: وظیفه اصلی متولیان فرهنگ در جامعه، جذب جوانان و نوجوانان به باورها و اعتقادات ملی و مذهبی است که باید در این زمینه با برنامه ریزیهای مدون  و منظم، به فرهنگ سازی پرداخت.

این مسئول عنوان کرد: به عنوان مثال در حوزه موسیقی، با حمایت از نسل جوان و شناسایی جوانان مستعد، می توان بستر مناسبی جهت فعالیت و عملکرد مطلوب آنان فراهم آورد.

وی بر لزوم هویت بخشی به موسیقی داخلی و مجاز تاکید کرد و گفت: با هویت بخشی به موسیقی داخلی و صدور مجوز، می توان گام بزرگی در جهت جلوگیری از جذب و روی آوری جوانان به فعالیتهای غیرمجاز و موسیقی های زیرزمینی برداشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران بیان کرد: در حال حاضر در کشور جوانان بسیار مستعد و توانایی جود دارد که باید به شناسایی و شکوفایی استعدادهای آنان پرداخته شود که این امر از طریق تسهیل در شرایط صدور مجوز برای تشکیل گروه های موسیقی و اجرای برنامه، میسر خواهد شد.

هنرمندان بومی شهریار به دنبال تشکیل گروه و برگزاری کنسرت باشند

قاضی زاده ادامه داد: مدیریت صحیح جوانان آموزش دیده و آماتور، موجب جلوگیری از ورود آنان به فضاهای غیر مجاز خواهد شد که با تلاش در این زمینه، می توان علاوه بر ارتقای سطح فرهنگ و هنر جامعه، به مقابله با جنگ نرم دشمنان و تهاجم فرهنگی پرداخت.

این مسئول به برگزاری کنسرتهای موسیقی در شهرستان شهریار اشاره کرد و گفت: برگزاری کنسرت خوانندگان دیگر شهرها برای شهریار منفعت فرهنگی به دنبال نخواهد داشت و هنرمندان بومی این منطقه باید به دنبال تشکیل گروه و اخذ مجوزهای لازم جهت برگزاری کنسرت موسیقی در این شهرستان باشند.

کد خبر 1671333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha