پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۱۴

گزارش تصویری/

فرخ آباد زیبادشت زیبا نیست/ آلودگی و گرد و خاک سهم مردم از مدیریت دهیاری

فرخ آباد زیبادشت زیبا نیست/ آلودگی و گرد و خاک سهم مردم از مدیریت دهیاری

کرج - خبرگزاری مهر: بی توجه ای دهیاری فرخ آباد به حقوق مردم و تعویق اجرای عملیات بازسازی و آسفالت برخی خیابانها موجب شده تنها آلودگی و گرد و خاک سهم مردم منطقه از مدیریت دهیاری شود ، روستایی که اگر نام زیبا دشت را دارد اما دیگر زیبا نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، این تصاویر برای خیابان شهید بهشتی روستای فرخ آباد زیبادشت است.


طول این خیابان کلا 300 متر است که مسیر اصلی تردد اهالی به بافت قدیمی محل و باغات اطراف است که در تاریخ 20 تیرماه 90  یعنی یک ماه قبل به منظور بازسازی گودبرداری شده و نقریبا به طور کامل رها شده است.


یکی از اهالی زیبا دشت با گلایه مندی از وضعیت به وجود آمده به خبرنگار مهر گفت: قرار بوده این خیابان یک ماهه تکمیل شود ولی متاسفانه به طور روزانه فقط 2 کارگر جهت جدول کشی در انجا فعال هستند.

وی ادامه داد: گودبرداری غیر اصولی ضمن مسدود کرد راه کوچه های حافظ  یک تا پنج آسیب جدی به درختان کهنسال این معبر زده و در خال حاضر امکان تردد خودرو برای ساکنین این محل وجود ندارد.

بی توجه ای دهیاری فرخ آباد به حقوق مردم و تعویق اجرای عملیات بازسازی و آسفالت موجب ناراحتی مردم این منطقه است.

کد خبر 1671520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha