به گزارش خبرگزاری مهر، سعید وحید اظهار داشت: براساس تصمیم هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی و با تصویب هیئت دولت و با هدف ارتقای کمی و کیفی خدمات بیمهای و پاسخگویی به بیمه شدگان و حفظ کرامت انسانی شرکای اجتماعی سازمان، صندوق تامین اجتماعی به سازمان تامین اجتماعی تغییر نام و ساختار سازمانی یافت و اساسنامه آن با هدف برنامهمحوری و پاسخگویی ابلاغ شد.
وی افزود: هماکنون با تغییر اساسنامه و ساختار سازمانی این نهاد اجتماعی شاهد رشد چشمگیر خدمات بیمهای و درمانی به بیمه شدگان و بازنشستگان هستیم.
معاون بیمهای و نماینده ایثارگران اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: در ابتدای سال شاهد وصول بیش از 35 هزار میلیارد تومان از بدهی معوق دولت به این سازمان بودیم که مقرر شد این مبلغ در قالب واگذاری 38 شرکت جدید و با عنوان تاسیس شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی مهر امید یا شستای جدید به سازمان واگذار شد .
وی تاکید کرد: در ابتدای سال جاری و به پیشنهاد مدیر عامل سازمان و با هدف جذب نیروهای متخصص و کارآمد و ارتقای سطح رضایتمندی بیمه شدگان بیش از 5 هزار و 770 نیروی انسانی و در سراسر کشور به همراه جذب 200 نیروی علمی نخبه کشور جذب سازمان تامین اجتماعی کشور شدند .
وحید در ادامه به رشد شش درصدی بازنشستگان و ورودی بیمه شدگان در سال جاری نسبت به سال قبل گفت: هماکنون 60 درصد از جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمهای و درمانی و حمایتهای قانونی سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
معاون بیمهای تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: با تصمیم هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی از مرداد ماه امسال حقوق بازنشستگان 18 درصد افزایش یافت که این رشد حقوق از مبلغ یکصد هزار تومان کمتر نیست.
وی در ادامه با اشاره به معافیت سازمان تامین اجتماعی از پرداخت مالیات گفت: این اقدام به پیشنهاد مدیر عامل و تصویب هیئت وزیران ابلاغ شده و هماکنون نیز شاهد رشد حقوق کارکنان سازمان و پرداخت مابه التفاوت حقوق آنها هستیم .
وحید در ادامه با اشاره به وجود سه بیمارستان ملکی این سازمان در استان با 815 تخت فعال بیمارستانی و همچنین طرف قراردادی بیش از چهار هزار و 360 مرکز درمانی در سراسر استان با هدف ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تصریح کرد: در سال جاری بیش از یک هزار و 200 میلیارد تومان از بدهی معوق سازمان به تمام مراکز درمانی طرف قرارداد در سراسر کشور به دستور مدیرعامل پرداخت شد.
وی افزود: درسال گذشته در استان اصفهان برای درمان بیمه شدگان در مراکز ملکی و غیر ملکی سازمان تامین اجتماعی بیش از 310 میلیارد و 434 میلیون تومان پرداخت شده است .
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان در ادامه با اشاره به تشکیل شورای صیانت از حقوق سازمان تامین اجتماعی به منظور حفظ و صیانت از داراییها و اموال سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: هیئت مدیران و مدیران سازمان تامین اجتماعی از هر تلاشی برای ارتقای جایگاه سازمان دریغ نکرده و تمام تلاش خود را در جهت ارائه خدمات به بیمه شدگان و مستمری بگیران به کار میبندد.
نظر شما