پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۵۹

فخریان در گفتگو با مهر:

حفظ و توسعه نمازخانه محور اصلی فعالیت مدیران مدارس تقلی شود

حفظ و توسعه نمازخانه محور اصلی فعالیت مدیران مدارس تقلی شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با توجه به اجرای نظام آموزشی 3-3-6 ، حفظ و توسعه نمازخانه مدارس در اولویت است و نباید فضای آن کم شود و مسئله نمازخانه باید محور اصلی فعالیت مدیران تلقی شود.

محمد تقی فخریان ظهر شنبه در حاشیه جلسه ستاد عالی اقامه نماز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در اوایل مهر طرح غبارروبی 10 هزار نماز خانه با کمک دانش آموزان و انجمن اولیاء را داشته و بر اساس این طرح نظارت و ارزیابی از ادارات آموزش و پرورش استان صورت خواهد گرفت.

فخریان اظهار داشت: از جمله برنامه های پیش بینی شده برای شروع سال تحصیلی، راه اندازی شبکه تبلیغی و شناسائی نیروهای توانمند که در مجموعه نمازخانه مدارس می توانند فعال باشند، برگزاری همایش یک روزه با حضور هزار تن از ائمه جماعات مدارس در هفته پایانی شهریورماه و زنگ نماز اول وقت در مدارس است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، با بیان اینکه نماز اول وقت در مدارس عین درس است عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید باید سازماندهی ائمه جماعات مدارس با نگاه بهترین، جوان ترین و خوش فکرترین افراد انجام شود.

وی افزود: اجرای اذان زنده دانش آموزی، ترویج اقامه نماز از نظر کمی و کیفی، تدوین محتوا برای ائمه جماعات و اجرای حرکات نمادین در بحث نماز مانند طرح قنوت یاس باید به صورت ویژه مورد توجه و پیگیری این ستاد قرار گیرد.

وی گفت: بر اساس گزارش اداره کل نوسازی مدارس استان، با توجه به آمار برگرفته از شناسنامه فنی، از 6 هزار و 644 فضای آموزشی، 5 هزار و 641 آموزشگاه دارای نماز خانه است.

کد خبر 1672029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha