به گزارش خبرگزاری مهر، علی نیکزاد با اشاره به اینکه عملیات اجرایی تو سعه و ساخت ساختمانهای سالن اجلاس سران از طرف رئیس جمهوری به این وزارتخانه واگذار شده بود، تصریح کرد: عملیات اجرایی توسعه و ساخت سالن اجلاس سران به علت ویژگیهای خاص آن از جمله ارتفاع زیاد طبقات و غیره، معادل ساخت بیش از 200 هزار متر مربع ساختمان معمولی است.
وی افزود: عملیات اجرایی طرح جدید مرکز همایشهای بین المللی ایران معروف به سالن اجلاس سران در 15 بهمن ماه 1390 با کارفرمایی سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی آغاز شده است که در شهریورماه نشست سران در این مرکز برگزار خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در کنار پروژههای سالن اجلاس به منظور استقبال در یک روز از 120 هیات عالی رتبه در فرودگاه مهر آباد ساختمان تشریفات (پاویون) در این فرودگاه ساخته میشود که در نهم اسفند ماه زمین تحویل پیمانکار شده است که شامل 2300 متر مربع پاویون، 800 متر مربع یگان حفاظت و 3000 متر مربع محوطه سازی است.
وی اضافه کرد: در سالن جدید مرکز همایشهای بینالمللی (سالن اجلاس) ظرفیت 142 هیات با چینش دو به علاوه سه (دو نفر اصلی و سه نفر همراه) و 120 نفر ناظر در سالن اصلی پیش بینی شده است. همچنین حدود 700 صندلی در بالکن سالن اصلی پیش بینی و نصب شده است. 380 مترمربع نیز برای خبرنگاران در مرکز همایشهای بینالمللی ایران در نظر گرفته شده است.
نیکزاد با تاکید بر دستاوردهای مثبت نخستین کنفرانس علمی پیرامون جنبش عدم تعهد، اظهار داشت: کارگروه های تشکیل شده در این کنفرانس ظرفیت های مناسبی را برای بهره مند شدن از فرصت برگزاری اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد فراهم آورد به گونه ای که حضور صاحبنظران و اندیشمندان داخلی و خارجی در حوزه های مختلف توانست نقشه علمی اجلاس را ترسیم کند.
نظر شما