به گزارش خبرگزاری مهر، شنیده شده محسن هاشمی در خصوص پدر خود گفته است: ابوی ما(آقای هاشمی) میگوید : من هر وقت با رهبری ملاقات میکردم و از دولت انتقاد را بیان میکردم، رهبری از دولت دفاع میکردند ، ولی اخیراً ایشان انتقادات مرا میپذیرند و از من راهکار میخواهد.
محسن هاشمی افزود: ارزیابی پدر من این است که نظام بر این باور است که ، 2 خرداد 76 کار هاشمی بود و او خاتمی را سرکار آورد ، و نظام از سال 76 به بعد دائماً در حال انتقام گرفتن از او است.
وی اظهار داشت: سال 78 هاشمی را تحریک کردند برای مجلس و در نهایت ایشان ضایع شد، سال 84 رهبری به صراحت از رقیب هاشمی حمایت کرد و سال 88 هم به هاشمی تیر خلاص زده شد.
محسن هاشمی خاطرنشام کرد: به این دلیل پدر من هم اکنون به حرفهای رهبری اعتقاد و اعتماد ندارد. رهبری نگران ملحق شدن 3 گروه (هاشمی، خاتمی، احمدینژاد) با هم هستند و تاکتیک ایشان این است که جلوی اتحاد اینها را بگیرند.
وی اظهار داشت: رهبری در مجلس نهم به آقای هاشمی گفت که شما بیا ولی پدرم تصمیم گرفت که نیاید، این بار هم برای انتخابات ریاست جمهوری تصمیم دارد هاشمی را وسط بیاورد البته نه با گزینه خاتمی بلکه با گزینه حداکثری مثل ولایتی.
نظر شما