به گزارش خبرنگار سياسي مهر، لاريجاني در ديدار با با آيتالله مهماننواز نماينده وليفقيه در استان خراسان شمالي و امام جمعه بجنورد، با اشاره به جنگ نرم آمريكا عليه ايران گفت : شرايط امروز در منطقه خاورميانه بسيار حساس است و آمريكا در پي سوء استفاده از شرايط موجود است.
وي همچنين در جمع مردم شهر آشخانه مركز شهرستان مانه و سملقان تصريح كرد : اگر در كشوري نشاط و اميد به آينده بوجود بيايد، همبستگي ملي و مشاركت عمومي نيز گسترش خواهد يافت.
لاريجاني دراين مراسم كه نماينده مردم بجنورد در مجلس و اعضاي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب آشخانه نيز حضور داشتند با اشاره به اينكه داشتن زندگي سعادتمند نيازمند اتكاء به مباني اسلامي است گفت : سرنوشت دولتها دردستان مردم است و دولتمردان نيز بر همين اساس بايد به خواستههاي اصلي مردم توجه داشته باشند.
وي گرته برداري از نظريههاي غيراسلامي براي توسعه كشورمان را موجب افزايش مشكلات مردم و عرصههاي مختلف دانست و يادآور شد: چرخش توليد در كشور كه طبق تفكر اسلامي بايد به نفع مردم باشد، متاسفانه سمت و سوي غيرمردمي دارد.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي درباره مسايل هستهاي گفت : اگر ايران هم مثل ليبي فناوري هستهاي خود را بار كشتي بكند و به سوي آمريكا بفرستد، واشنگتن دست از سر ملت ايران برنخواهد داشت چرا كه اولا مشكل آمريكا فناوري هستهاي ايران نبوده و ثانيا فناوري هستهاي ايران غيربومي نيست.
وي افزود : ايران روي فناوري صلحآميز هستهاي ايستاده است و حال آنكه اروپا اگر در مذاكره با ايران شكست بخورد، منافع خود در خاورميانه را از دست خواهد داد.
نامزد احتمالي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت : مردم مسئولان و نمايندگان را انتخاب نميكنند كه در راس امور به دعوا بپردازند و خدمت به مردم را فراموش كنند.
وي در پاسخ به سوالي درباره مدل دموكراسي آمريكايي در عراق گفت : آمريكا با بمباران شهرهاي بزرگ عراق و كشتار ملت اين كشور درصدد ايجاد دموكراسي آمريكايي در عراق بود اما در نهايت مجبور شد تا به برگزاري انتخابات در عراق تن بدهد.
لاريجاني معرفي معاون اول رئيس جمهور از سوي برخي كانديداها را در جهت جمعآوري راي دانست و گفت : كابينه آينده دولت بايد هماهنگ با مجلس در جهت خدمت به مردم فعاليت كند.
وي همچنين درباره آثار فرهنگي صدا و سيما نيز گفت : تلاش ما اين بود كه اثرات هنري و فرهنگي راديو و تلويزيون، جوهره ديني داشته باشند اما برخي ضعفها هم وجود داشت كه قبول داريم.
لاريجاني در پاسخ به اين سوال كه آيا از پستهاي دولتي خسته نشدهايد تصريح كرد : خسته نيستم چرا كه وقتي فرد با عقيده زندگي كند و درصدد حل مشكلات مردم باشد، خسته نميشود.
نظر شما