پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۵

یک روزنامه آلمانی گزارش داد:

هلند و بلژیک نیز در آستانه پیوستن به قطار بحران در اروپا قرار دارند

هلند و بلژیک نیز در آستانه پیوستن به قطار بحران در اروپا قرار دارند

یک روزنامه آلمانی پیش بینی کرد که هلند وبلژیک مانند ایتالیا و اسپانیا بزودی به قطار کشورهای بحران زده حوزه یورو خواهند پیوست .

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آلمانی "تاگس سایتونگ" در مطلبی نوشت: هلند و بلژیک نیز مسائل و مشکلاتی با سیاستهای ریاضتی پیدا کرده اند.


تا به حال هلند و بلژیک به عنوان دو کشور نمونه در منطقه یورو و متحدان وفادار آلمان محسوب می شدند اما اخیرا خبرهای بدی از این دو کشور به گوش می رسد.

در هلند یک جبهه علیه سیاستهای ریاضتی ارائه شده از طرف اتحادیه اروپا تشکیل شده است. در انتخاباتی که قرار است در سپتامبر در این کشور برگزار شود تغییر دولت و برگشت از سیاستهای ریاضتی پیش بینی می شود.

بلژیک هم وضعیت بهتری ندارد. در این کشور نیز یک روند رکود که می تواند اقتصاد این کشور را فلج کند پیش بینی می شود.  اقتصاددانان می ترسند که در بدترین حالت بلژیک سرنوشتی مشابه ایتالیا پیدا کند و هلند هم تبدیل به یک اسپانیای دوم شود.

این روزنامه آلمانی در ادامه نوشت: هلندیها نیز مانند اسپانیایی ها از یک بحران بانکی رنج می برند. بلژیکی ها نیز مانند ایتالیایی ها با کوه بزرگی از بدهیها و رشد اقتصادی ضعیف مبارزه می کنند.

وزیر اقتصاد آلمان درباره شرایط هلند ابراز نگرانی کرده است. بر اساس جدیدترین نظر سنجی ها سوسیالیست ها در این کشور پیش رو هستند. اگر آنها  در انتخابات 12 سپتامبر در این کشور پیروز شوند تصمیمات توافقی ریاضتی این کشور با اتحادیه اروپا که تازه اوایل امسال گرفته شده بود باطل تلقی خواهد شد.

رئیس سوسیالیستها در پارلمان هلند برخلاف  "مارک روت" نخست وزیر فعلی این کشور با وجود اینکه تصمیمات ریاضتی اتحادیه اروپا را کاملا رد نمی کند اما می خواهد کسری بودجه این کشور را تازه در سال 2015 به زیر مرزهای سه درصد  کاهش دهد و نه در سال 2013 همانطور که مارت روک تصمیم دارد.در ضمن وی تصمیم دارد به بانک مرکزی اروپا فشار آورد که در کنار مبارزه با رکود همچنین رشد اقتصادی و ایجاد جایگاههای شغلی را نیز در نظر بگیرد. مشابه چنین درخواستهایی را "فرانسوا اولاند" فرانسوی نیز داشت که البته از طرف برلین کاملا رد می شود.

نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد: البته باد بحران مشابه آنچه در فرانسه می وزد حالا در هلند هم وزیدن گرفته است. بسیاری از هلندیها از سیاستهای فعلی دولت دلسرد شده اند. آنها نیز گرفتار بحران شده اند و باید با سیاست های ریاضتی دست و پنجه نرم کنند. اکثر هلندیها به سوسیالیستها رو می آورند و به نوشته "وال استریت ژورنال" هلند به جبهه مقاومت با قهرمان سیاستهای ریاضتی یعنی آلمان می پیوندد.

 به نوشته این روزنامه آلمانی بلژیک نیز مسائل و مشکلاتی را با سیاستهای ریاضتی تحمیلی از طرف اتحادیه اروپا پیدا کرده است. 
 

کد خبر 1675385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha