پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۶

طبرسی:

ناامیدی اسرائیل از بیداری اسلامی/ لگدکوب شدن استکبار زیرپای مسلمانان

ناامیدی اسرائیل از بیداری اسلامی/ لگدکوب شدن استکبار زیرپای مسلمانان

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه ساری با اشاره به اینکه استکبار اکنون زیرپای مسلمانان لگدکوب شد، اظهار داشت: اسرائیل از ظهور بیداری اسلامی در جهان نابود شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی در خطبه های نماز جمعه ساری با قدردانی از حضور مردم همیشه در صحنه مازندران در راهپیمایی روز قدس، اظهار داشت: بهترین دعاها و خیرات نصیب ملت همیشه در صحنه و وفادار مازندران باشد.

وی افزود: ملت ایران با همکاری کشورهای آزاده با جنگ نرم اسرائیل را از صحنه محو خواهند کرد و استکبار در جهان منکوب می شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه فریاد استکبار ستیزی ملتهای آزاده، استکبار را به مرحله نابودی رسانده است، تصریح کرد: مردم روزه دار مازندران در زیر گرمای هوا حضوری وصف ناپذیر و حماسی خلق کردند.

طبرسی با بیان اینکه فریاد استکبار ستیزی ملت های آزاده دامنه کشورهای جهان را فراگرفته است، یادآور شد: قدس که به عنوان یک مکتب در جهان اسلام تلقی شده، موجب ظهور انقلابهایی در غزه، لبنان و بیداری اسلامی شده و دیکتاتورهای زبون را نابود کرده است.

وی افزود: اسرائیل اکنون دچار سردرگمی و ناامیدی شده و ارتش صهیونیستی منکوب شده است.

خطیب جمعه مرکز استان با قدردانی از حضور مردم روزه دار استان در مراسمات شب های قدر افزود: جدایی از ماه پربرکت رمضان، سخت بوده و بهتر است که با حفظ رژیم روحی و زیباسازی و پرورش روح، سال آتی را با برکت و فیوضات صورت دهیم.

طبرسی، موفقیت قهرمانان مازندرانی در المپیک 2012 لندن را تبریک گفت و افزود: نیمی از مدال های ورزشکاران ایرانی را ورزشکاران استان تصاحب کردند.

امام جمعه ساری از عموم مردم مومن و روزه دار استان خواست تا کمک های خود را به مردم زلزله زده آذربایجان شرقی بیشتر کرده تا التیامی بر مرهم دردهای روزه داران شود.
 

کد خبر 1675459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha