پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۰۲

دهقانی اعلام کرد:

عملکرد خوب رسانه‌ها در انعکاس اخبار زلزله/تشکر ویژه از خبرگزاری مهر

عملکرد خوب رسانه‌ها در انعکاس اخبار زلزله/تشکر ویژه از خبرگزاری مهر

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ورزقان در مجلس با مطلوب و مناسب ارزیابی کردن عملکرد رسانه های مختلف در انعکاس اخبار مرتبط با زلزله،گفت: عملکرد خبرگزاری مهر آذربایجان شرقی در پوشش اخبار زلزله این استان عالی بود.

الهویردی دهقانی در گفتگو با سرپرست خبرگزاری مهر در مورد عملکرد رسانه ها در مورد زلزله آذربایجان شرقی اظهار داشت: حقیقت این است که تمام رسانه های استانی از آغازین ساعات وقوع زلزله در شهرستان های اهر، هریس و ورزقان تمام همت خود را به کار گرفتند تا عمق واقعه را به تصویر بکشند و این همت جمعی قابل تقدیر و تشکر است و من تشکر خودم را به آنها به ویژه خبرگزاری مهر ابلاغ می کنم.

وی افزود: آنچه در این مرحله از عموم اصحاب رسانه انتظار می رود این است که با تمرکز بر قضیه بازسازی مناطق زلزله زده ما را در احقاق حقوق مردم آسیب دیده یاری برسانند و این مطالبه عمومی را برجسته سازی کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: همت جمعی مردم استان و سایر استان های کشورمان در یاری رساندن به زلزله زدگان بار دیگر در تاریخ این مرز و بوم ثبت شد و آیندگان این همراهی و همدلی ملت و دولت را با هم به عنوان یک میراث معنوی به ارث خواهند برد.

دهقانی ادامه داد: از این پس همه باید بکوشیم در کنار هم به تعبیر رهبر معظم انقلاب ویرانی های ناشی از زلزله را به سکوی پرش اهالی منطقه تبدیل کنیم.

اسد بابایی سرپرست خبرگزاری مهر آذربایجان شرقی هم در ارائه گزارشی از عملکرد این خبرگزاری در استان گفت: در طول این مدت با پیگیری های دوستان خبرنگار در تبریز و همکاران عزیزمان در تهران بیش از 2000 عکس از این وقایع تهیه و در خروجی خبرگزاری منتشر شد که مورد استناد بسیاری از رسانه ها قرار گرفتند.

وی افزود: همچنین تعداد کثیری خبر از طریق این خبرگزاری در رابطه با زلزله مخابره شده که گامی کوچک برای تنویر افکار عمومی کشور و جلب مشارکتهای همگانی برای امدادرسانی بود.

کد خبر 1675884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha