پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۰۰

استاندار کردستان:

جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی از مریوان خارج نمی شود

جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی از مریوان خارج نمی شود

سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان گفت: خواستگاه اصلی تئاتر خیابانی کشور مریوان است و این جشنواره بین المللی از مریوان خارج نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شهبازی در جریان برگزاری جلسه شورای سیاست گذاری جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان اظهار داشت: مریوان خواستگاه اصلی تئاتر خیابانی در سطح کشور به شمار می رود و به همین دلیل جشنواره بین المللی از شهر مریوان خارج نمی شود.

وی با اشاره به لزوم تامین شرایط مناسب در راستای برگزاری این جشنواره به میزبانی مریوان گفت: برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی حق مردم و هنرمندان این شهرستان است و به همین دلیل باید شرایط مناسب برای برگزاری این رویداد فرهنگی در مریوان فراهم شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در این نشست با ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره در سال جاری گفت: این جشنواره در دور هفتم خود با توان و ارتقاء فعالیت های اجرایی در شهر مرزی مریوان اجرا می شود و انتظار می رود که با همکاری جمعی شاهد برگزاری جشنواره های خوب و مناسب باشیم.

قباد میمنت آبادی با ابراز خرسندی از بسیج امکانات استان برای برگزاری این رویداد کلان هنری گفت:جشنواره تئاتر خیابانی همانگونه که همگان اذعان دارند متعلق به مردم استان فرهنگی کردستان و حاصل فعالیت هنرمندان تئاتر شهرستان شهیدپرور مریوان بوده و هست.

در ادامه خسرو سینا از اساتید دانشگاهی تئاتر استان کردستان نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره های تئاتر در استان بیان کرد: جشنواره تئاتر خیابانی مریوان به شکل بین المللی حق استان است و عنوانی به اسم بازار تئاتر خیابانی ایران برازنده این جشنواره و تبدیل شدن به صرف بخشی عمومی به معنای اجحاف در حق تئاتر کردستان و تلاش هنرمندان این دیار است و نباید چنین سهل انگاری را مقبول و شایسته هنر دانست.

وی همچنین به ارتقاء مدیریت شهری و بهداشت بیشتر محیط شهر مریوان در ایام برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی اشاره کرد و افزود: همه ما از چنین رویدادی به نحو احسن حراست و ماندگاری و پویایی آن را برای رونق بیشتر تولیدات تئاتر خیابانی در شهری که پایتخت تئاتر خیابانی کشور است،قرار خواهیم داد.

این استاد دانشگاه در پایان سخنان خود یادآور شد: این جشنواره، مادر همه جشنواره هایی است که با گستره های منطقه ای و ملی چون تئاتر شهروند و یا تئاتر خیابانی لاهیجان است و به همین دلیل باید زمینه برای برگزاری هر چه بهتر آن به میزبانی شهر مریوان فراهم شود. 

کد خبر 1676805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha