پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ فروردین ۱۳۸۴، ۱۵:۲۴

لاريجاني اعلام كرد: چهار اصل مورد تاكيد دولت اميد ؛

همبستگي و همگرايي، ايجاد عدالت در كشور، عملگرايي و بهره‌مندي از نخبگان سراسر كشور

همبستگي و همگرايي، ايجاد عدالت در كشور، عملگرايي و بهره‌مندي از نخبگان سراسر كشور

دكتر علي لاريجاني همبستگي و همگرايي ملت ايران را به عنوان اصل اول مورد تاكيد دولت اميد برشمرد و افزود : همه ملت ايران بايد احساس كنند كه از دسترسي مساوي به حكومت برخوردارند و مطمئن باشند صداي آنان به گوش مسئولين مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر لاريجاني كه صبح امروز (دوشنبه) در جمع نخبگان گنبد وعلماي اصل تسنن و تشيع اين شهر سخن مي‌گفت، اظهارداشت : دولت اميد، عملگرا خواهد بود برخلاف شعارهاي زيادي كه طي سال‌هاي گذشته داده شد ولي در مقام عمل دست‌ها لرزان بود.

وي افزود : استفاده بهينه از نخبگان شهرستان‌ها و استان‌هاي كشور هدف بعدي دولت اميد است به گونه‌اي كه دولت اميد ساز و كارهاي ويژه‌اي براي تماس مستقيم نخبگان سراسر كشور با مسئولان حكومتي تعريف و اجرا خواهد كرد. 

دكتر لاريجاني ايجاد عدالت در كشور را اصل چهارم و مهم مورد نظردولت اميد دانست و گفت: دولت اميد عدالت‌ گرا است و مطمئنا در چنين دولتي دسترسي به حاكميت و بهره‌مندي از مواهب آن بايد علي‌السويه باشد. 

به گفته دكتر لاريجاني: دولت‌هاي پس از پيروزي انقلاب همه در تلاش براي برقراري عدالت بودند و انقلاب اسلامي مي‌خواست با ايجاد عدالت استعدادهاي مردم اين سرزمين را به فضيلت برساند و اگر چه در برخي زمينه‌ها توفيق حاصل شد ولي در برخي زمينه‌ها اين‌گونه نيست و بايد عدالت اجرا شود. 

وي همچنين در بخشي از سخنان خود خطاب به مردم گنبد، از نقش تاريخي فرهنگي اين شهرستان و كل استان گلستان تجليل كرد و ياد مختوم قلي ‌شاعر و عارف نامي اين شهرستان را گرامي داشت. 

لاريجاني گفت : نام گنبد هميشه با سلحشوري و قهرماني و قلب‌هاي صاف مردم عجين بوده است و مردم اين سرزمين با نام مختوم‌قلي‌ شاعر و عارف تركمن، قدرت سوار كاري و سخت‌كوشي و آلاچيق‌هاي زيباي آن شهرت دارند. 

كانديداي احتمالي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به محروميت‌هاي نهفته در سه استان شمالي كشور (گلستان، گيلان و مازندران) تاكيد كرد: چنانچه پوشش سبز فراگرفته در سراسر اين سه استان را كنار بزنيم فقر نهفته در آن بوضوح ديده خواهد شد.

دكتر لاريجاني با اظهارتاسف از اين‌كه سرسبزي ظاهري اين سه استان باعث شده است تا در اوايل پيروزي انقلاب با يك بخشنامه كذايي اين مناطق جزء استان‌هاي برخوردار كشور ناميده شود، افزود : اگر چه اين استان‌ها از نظر امكانات و مواهب طبيعي برخوردارند اما در عصري زندگي مي‌كنيم كه در كنار امكانات كشاورزي بايد صنايع تكميلي و جانبي نيز رشد كند تا دليلي براي مهاجرت به شهرهاي بزرگ نداشته باشيم. 

لاريجاني در پايان سخنراني امروز خود در گنبد به تعدادي از سوالات حاضرين پاسخ گفت و ضمن تاكيد بر اين‌كه شديدا مخالف روي كارآمدن مسئولين غيربومي در استان‌ها و شهرستان‌هاي كشور است، افزود : بارها اعلام كرده‌ام كه روي كارآمدن مسئولين بومي خواست منطقي و معقول مردم است زيرا اگر فردي آگاه به مسايل منطقه روي كار بيايد بهتر و عالمانه‌تر عمل مي‌كند. 

وي درباره مساله هسته‌اي و مواضع كشورمان، بار ديگر بر غيرقابل گذشت بودن حق ايران براي فعاليت‌هاي صلح‌آميز تاكيد كرد و افزود : از مذاكرات هسته‌اي استقبال مي‌كنيم ولي از متن مذاكرات بايد نتيجه نقدي براي ايران به دست آيد و قطعا بايد منجر به از سرگيري فعاليت هسته‌اي صلح‌آميز ايران شود. 

دكتر لاريجاني در پاسخ به اينكه اگر مذاكرات به نتيجه نرسد چه خواهد شد؟ تاكيد كرد. مطمئنا در چنين صورتي ملت ايران تا تحقق كامل حق طبيعي خود ايستادگي و مقاومت خواهد كرد. 

كانديداي احتمالي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در مورد احتمال نامزدي آقاي هاشمي رفسنجاني در انتخابات رياست جمهوري و مواضع شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب گفت : اگرچه  شوراي هماهنگي در اعلام نامزد مورد نظر خود تعلل و تاخير داشت ولي اينك اين نامزد اعلام شده است و باتوجه به نظراين شورا، من در صحنه مبارزات انتخاباتي حاضر خواهم بود.

وي با تجليل از مقام آقاي هاشمي رفسنجاني و با اشاره به فعاليت‌هاي چشمگير ايشان قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي گفت : آقاي هاشمي بارها گفته‌اند كه قصد ورود به صحنه انتخابات رياست جمهوري را ندارند و مايلند نيروهاي جوان در صحنه حاضر شوند. 

لاريجاني در پاسخ به سوال يكي از حضار، به تلاش دولت اميد براي حفظ ارزش‌هاي تاريخي و قومي اقوام مختلف ايران اشاره كرد و افزود : تلاش خواهم كرد تا براي معرفي فرد فاضلي چون مختوم قلي و برگردان آثار وي به فارسي اقدام كنم تا آثار اين عارف بزرگ به همه اقوام معرفي شود. 

به گفته دكتر لاريجاني، اقوام ايراني با سوابق كهن و ارزشمندشان عامل پايداري نظام هستند و هرگونه تبادل تجربيات و سنن آنان باعث پايداري بيشتر خواهد شد. 

گفتني است دكتر لاريجاني صبح امروز پس از سخنراني در فاطميه شهر گنبد، با حجت‌ الاسلام سبحاني امام جمعه گنبد نيز ديدار و گفت وگو كرد.

کد خبر 167796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha