پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۳۱

ناصری:

دوره داوری شطرنج در بجنورد آغاز شد

دوره داوری شطرنج در بجنورد آغاز شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته مسابقات، لیگ و داوران هیئت شطرنج خراسان شمالی گفت: یک دوره کلاس داوری درجه 3 شطرنج در بجنورد آغاز شد.

نورالله ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یک دوره کلاس داوری درجه 3 فدراسیون شطرنج از صبح پنج شنبه دوم شهریور ماه در بجنورد آغاز شد.

وی افزود: این دوره داوری با شرکت 35 نفر به مدت 6 روز از 2 الی 7 شهریور ماه در محل هیئت شطرنج خراسان شمالی واقع در بجنورد، خیابان شریعتی شمالی و جنب اداره پست برگزار می‌شود.

ناصری با بیان اینکه این دوره به صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود، اظهار داشت: این کلاس داوری شطرنج، با حضور اکبر باقری از استان گیلان؛ مدرس فدراسیون و دارنده مدرک داوری بین‌المللی شطرنج برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در آن نیز شیوه‌های نوین داوری و آخرین قوانین داوری مطابق با کتابچه قوانین فدراسیون جهانی شطرنج را آموزش می‌بینند.

وی تصریح کرد: در پایان این دوره، ساعت 9 صبح سه شنبه 7 شهریور ماه از شرکت کنندگان در این کلاس، آزمون کتبی گرفته می‌شود و در نهایت، به قبول شدگان مدرک داوری درجه سه شطرنج اعطا می‌شود.

مسئول کمیته مسابقات، لیگ و داوران هیئت شطرنج استان گفت: در حال حاضر در خراسان شمالی 2 داور درجه 2 شطرنج و 4 داور درجه 3 وجود دارد.

کد خبر 1678483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha