امیر نظری در گفتگوبا خبرنگار مهر افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تا روی کار آمدن دولت نهم و دهم در آموزش و پرورش تحول محتوایی وجود نداشت ولی در دولت نهم تحول بنیادین دستاوردی بسیار بزرگ برای آموزش وپرورش بوده است.
وی ادامه داد: تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور از مطالبات رهبری در 33 سال گذشته بود که دولت عدالت محور آن را عملیاتی کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: سند استقرار 10 نظام را پیش بینی کرده است که با استقرار نظام3-3-6 در سال جاری عملیاتی خواهد شد.
نظری، به ارتقاء شاخص های آموزش و پرورش در دولت های نهم و دهم اشاره کرد و افزود: تجهیز کارگاه های آی تی مدارس استان زنجان از 72 کارگاه در سال 84 به 205 کارگاه تاکنون رسیده است .
وی افزود: در دولت نهم طراحی و توسعه پورتال مدارس هوشمند و اتصال به اینترانت ملی وجود نداشت ولی در حال حا
نظری افزود: 575 پورتال طراحی شده و 343 مدرسه به اینترانت متصل هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان از2.5 برابر شدن تعداد معلمان پژوهشگر خبر داد و گفت: معلمان پژوهشگر از 564نفر در سال 84 به 1400نفردر سال جاری رسیده است که افزایش چشمگیری دارد .
نظری یاد آور شد: تعداد معلمان دارای تحصیلات لیسانس و بالاتر از 50درصد در سال 84 به 68درصد در سال جاری رسیده و رشد داشته است .
نظر شما