پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۲۳

با حضور مسئولان استانی/

هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی گشایش یافت

هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی گشایش یافت

بجنورد - خبرگزاری مهر: هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان شمالی در محل دایمی نمایشگاه بین المللی بجنورد گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه شهرستان بجنورد صبح سه شنبه در آیین گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه خواندن مقدمه فهم و تفکر است، گفت: در همین راستا تمدن نیز برپایه قلم و کتاب بنیان گذاری شده است.

حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی با اشاره به اینکه خداوند اولین جمله‌ای که به پیغمبر (ص) وحی کرد خواندن است، اظهارداشت: این موضوع نشان دهنده سبقه و رسالت فرهنگی دین مبین اسلام است.

وی کتاب را یار وفادارانسان ها و عامل رشد و بالندگی آن‌ها دانست و تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب فرصت مناسبی برای شناساندن کتب تازه تالیف شده به جوانان و نوجوانان است.

در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز اظهار داشت: در هفتمین نمایشگاه کتاب استان 200 ناشر از 15 استان کشور حضور دارند و 2 هزار عنوان کتاب در 200 هزار نسخه برای بازدید دوست داران کتاب ساماندهی شده است.

حسین ثابت قدم وحید تعداد غرفه‌های این نمایشگاه را 145 غرفه ذکر کرد و افزود: از این تعداد 125 غرفه برای فروش کتاب، 2 غرفه برای معرفی کتب مولفان بومی استان و 18 غرفه نیز برای برگزاری برنامه‌های جانبی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه 300 میلیون تومان بن خرید کتاب توزیع خواهد شد، تصریح کرد: با استفاده از بن‌های خرید کتاب، محصولات ارائه شده در این نمایشگاه با 40 درصد تخفیف به فروش می‌رسد.

ثابت قدم وحید در مورد جابجایی شهروندان به نمایشگاه نیز تصریح کرد: سه دستگاه اتوبوس به صورت رایگان از میادین اصلی شهر علاقه مندان را به نمایشگاه می‌آورند.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی عنوان کرد: هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان‌شمالی از 7 تا 13 شهریورماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان دایر خواهد بود و علاقه مندان می‌توانند از ساعت 9 تا 12 و 16 تا 21 برای بازدید از این نمایشگاه اقدام کنند.

کد خبر 1682970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha