پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۳۴

جنبش امل ؛

موسی صدر برنامه وحدت بزرگ دولتها و ملتهای آزاده علیه اسرائیل را داشت

موسی صدر برنامه وحدت بزرگ دولتها  و ملتهای آزاده علیه اسرائیل را داشت

دفتر لبنان در تهران به‌مناسبت سالگرد ربوده شدن امام موسی‌صدر بیانیه ای را صادر و طی آن اعلام کرد: موسی‌صدر برنامه گسترده ترین وحدت دولتها و ملتهای آزاده علیه اسرائیل را داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه دفتر جنبش امل لبنان در تهران که به مناسبت سی و چهارمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر و دو همراهش صادر شده آمده است: سی‌وچهار سال از ربوده شدن امام و دو همراهش، شیخ محمد یعقوب و روزنامه‌نگار عباس بدرالدین می‌گذرد و این در حالی است که امت ما در تیررس تهاجمات دشمنان و منفعت طلبان قرار دارد، این تعرضات در چارچوب گسترش سیاست اسراییل زمانه که همان یهودی‌سازی همه توانمندی‌های فکری، اقتصادی و امکانات نظامی و سیاسی در تمامی کره خاکی صورت می‌گیرد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: امام موسی صدر همواره هشدار دهنده سیاست اسرائیل بود و همه را به استحکام بخشیدن و پایداری مقاومت و نقش آن در دفاع از مقدسات و آزادسازی سرزمین اشغالی دعوت می‌کرد، چراکه وی بر آن بود تا گسترده‌ترین همبستگی و وحدت میان دولت ها و مردمان مخالف اسرائیل تشکیل شود و بر وحدت و حمایت از نیروهای آزادی‌خواه جهان تاکید بسیار داشت.
 
جنبش امل در ادامه این بیانیه آورده است: این امام بزرگوار قربانی توطئه بزرگ و از پیش تعیین‌شده منفورین جنایتکار تاریخ معاصر معمر قذافی شد، کسی که با این اقدام خود تمامی مرزها و عرف‌ها را زیرپا گذاشت. پس از گذشت سال‌ها مسئولیم تا حقایق را با یاری و هم‌صدا شدن با شما برای رهایی امام عزیز و دو همراهش از زندان لیبی به گوش جهانیان برسانیم، بلکه همگان به مسئولیت خود در قبال امامی که خود را وقف کاستن رنج امت‌ها و حق خواهی و عدالت کرد پی ببرند.

1. مسئولیت ربوده شدن امام بر عهده معمر قذافی مجرم و رژیم واژگون شده‌اش می‌باشد. این همان تحقیقاتی است که دستگاه قضایی ایتالیا و لبنان بر آن تاکید داشته و احکام صریح و روشنی نیز در این خصوص صادر کرده‌اند.
 
2. امام و دو همراهش در قید حیات بوده و در لیبی به سر می‌برند و این مساله منوط به برانگیخته شدن همت مسوولان لیبیایی برای تسریع و تلاش بیشتر آنان در خصوص اقدمات قضایی و امنیتی می‌باشد.
 
3. تلاش برای آزادی و دست یافتن به این امام همام از جانب ملت دو کشور ایران و لبنان کاملا طبیعی است چرا که امام موسی صدر شهروندی ایرانی لبنانی است. دولت و مردم هر دو کشور موظفند همه را وادار ساخته به مسوولیت خود در قبال این جنایت تاریخ عمل کنند تا دیوار سکوت چند ساله را در برابر دیدگان منتظران و دوست‌داران مقاوم امام فرو پاشند: تا کی سکوت...؟
 
و این مسئولیتی است که همگان عهده‌دار آن می‌باشند.
 
از بیانات امام موسی صدر که می‌فرمود: "هر جا مسئله حقی در میان باشد، ما حضور داریم."

در پایان این بیانیه آمده است: پس برای پیروزی ملتمان و آزادی سرزمین‌های اشغال‌شده از چنگال دشمن صهیونیسم دعا می‌کنیم، باشد که برای رهایی امام و دو یار باوفایش همدلی و همبستگی داشته باشیم که رضای خدا و پاداش خیر برایمان به همراه دارد.
کد خبر 1683734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha