پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ شهریور ۱۳۹۱، ۱۹:۱۰

گزارش خبرنگار مهر از لندن/

فلفلی: شناخت خوبی از آرژانتین نداشتیم/ چاره‌ای جز شکست اسپانیا نداریم

فلفلی: شناخت خوبی از آرژانتین نداشتیم/ چاره‌ای جز شکست اسپانیا نداریم

سرمربی تیم فوتبال پنج نفره ایران پس از شکست این تیم مقابل آرژانتین گفت: شناخت خوبی از تیم آرژانتین نداشتیم و همین مسئله باعث باخت ما در این بازی شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، تیم فوتبال پنج نفره کشورمان امروز جمعه در ورزشگاه "ریوربانک" شهر لندن با نتیجه 2 بر صفر مقابل آرژانتین تن به شکست داد.

جواد فلفلی در پایان این بازی اظهارداشت: ما شناخت خوبی از آرژانتین نداشتیم، چراکه آخرین فیلمی که از این تیم به دست‌مان رسید مربوط به یک سال و نیم سال پیش بود، به همین منظور نتوانستیم با آنالیز دقیق مقابل این تیم به میدان برویم.

وی در خصوص بازی فردای تیم فوتبال پنج نفره ایران که روز یکشنبه مقابل اسپانیا برگزار خواهد شد، گفت: شناخت خوبی از اسپانیا داریم و باید برای پیروزی مقابل این تیم به میدان برویم، در غیر این صورت برای صعود از گروه A مسابقات فوتبال پنج نفره بازی‌های پارالمپیک به مشکل برمی‌خوریم.

سرمربی تیم فوتبال پنج نفره ایران در پایان اظهار داشت: دو تن از بازیکنان ما دچار آسیب دیدگی کهنه هستند و تلاش می‌کنیم که آنها را به این بازی برسانیم. امیدواریم کادر پزشکی شرایط حضور این دو بازیکن را مقابل اسپانیا فراهم کنند.

چهاردهمین دوره بازی‌های پارالمپیک از 8 تا 18 شهریورماه به میزبانی لندن برگزار می‌شود. کاروان ورزش ایران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابینایان و کم‌بینایان) با شعار "توکل، تلاش، میثاق با شهدا" در این دوره از بازی‌ها شرکت کرده است.

کد خبر 1685590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha