پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۰۶

وزیر کشورخواستار شد:

نقش بیشتر مردم مالزی در مبارزه با جرم و جنایت / افزایش جرم و جنایت در مالزی

نقش بیشتر مردم مالزی در مبارزه با جرم و جنایت / افزایش جرم و جنایت در مالزی

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرقی آسیا : وزیر کشور مالزی ضمن تاکید بر افزایش آگاهی عمومی در خصوص جرم و جنایت، از مردم این کشور خواست در مبارزه با جرم و جنایت و تامین امنیت اجتماعی در این کشور نقش بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه استار چاپ مالزی،  "هشام الدین حسین" افزود: گروه هایی در مالزی وجود دارند که در تلاش برای کمرنگ جلوه دادن و انکار کردن جرم و جنایت در این کشور هستند و مردم باید نقش بیشتری در مبارزه با جرم و جنایت داشته و همه وظایف را به پلیس واگذار نکنند.

وی تاکید کرد: مالزی باید به جای انکار کردن جرم و جنایت به دنبال برنامه های سازنده برای ایجاد آگاهی کامل از جرایم باشد.

وزیر کشور مالزی در ادامه گفت : وزارت کشور در مرحله اول برنامه توسعه ملی میزان ناامنی در مالزی را به خوبی کاهش داده است و در مرحله دوم سازمان های دولتی تشویق جوانان به منظور بالا بردن آگاهی آنان بین گروه دوستان و همچنین گزارش فعالیت های مشکوک را در برنامه خود دارند.  

وی خبرهای رسانه ها در خصوص امنیت اجتماعی را به اندازه کافی مورد اعتماد ندانست و گفت: با توجه به تهمت های ناعادلانه نسبت به پلیس مالزی در رسانه ها ما باید با پاسخگویی به موقع خودمان را با شرایط کنونی وفق بدهیم.

طی ماه های گذشته اخبار زیادی در رسانه های مالزی مبنی بر افزایش جرم و جنایت در این کشور به ویژه در کوالالامپور منتشر شده است که با اظهار نظرهای متفاوت مسئولان دولتی و مخالفان دولت رنگ و بوی سیاسی نیز به خود گرفته است.

بر اساس آمارهای اعلام شده مالزی از نظر میزان جرم و جنایت در میان دیگر کشورهای جایگاه مناسبی ندارد.

کد خبر 1686370

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha