ناصر شیخی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این پروژه ها در 10 شهرستان استان مرکزی و در بخش های مختلف صنعت، مسکن، کشاورزی و خدمات فعالیت دارند.
وی ادامه داد: با بهره برداری از این شرکت های تعاونی یک هزار و 298 فرصت شغلی جدید در استان مرکزی ایجاد می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تعداد اعضای این شرکت های تعاونی را دو هزار و 312 نفر برشمرد و گفت: سرمایه این شرکت های تعاونی بیش از 647 میلیارد و 742 میلیون ریال و تسهیلات هزینه شده برای آنها 276 میلیارد و 650 میلیون ریال است.
شیخی همچنین از تقدیر 16 تعاونی برتر استان مرکزی در جشنواره تقدیر از تعاونی های برتر استان مرکزی در هفته تعاون خبر داد و افزود: از این تعاونی ها در جشنواره ملی تعاونی های برتر کشور نیز تقدیر می شود
وی با اشاره به نقش تعاونی ها در توسعه اشتغال و مشارکت اقشار مختلف مردم در فعالیت های اقتصادی افزود: شرکت های تعاونی فرصت خوبی برای تقویت مشارکت اقتصادی مردم در جامعه بوده و باید از این فرصت نهایت استفاده را کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تاکید کرد: گسترش تعاونی ها در جامعه بستر لازم برای عدالت اجتماعی و تعدیل قیمت ها را فراهم می کند.
نظر شما