پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۰

قریشی اعلام کرد:

طرح کشوری پایش پرونده های توان بخشی در بهزیستی کردستان انجام می شود

طرح کشوری پایش پرونده های توان بخشی در بهزیستی کردستان انجام می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل بهزیستی استان کردستان از اجرای طرح کشوری پایش پرونده های توان بخشی بهزیستی در این استان خبر داد.

صباح قریشی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: جلسه آموزشی نحوه اجرای طرح فراگیر کشوری پایش پرونده های واحد امور توانبخشی بهزیستی کردستان با حضور معاونان، روسای مجتمع های توانبخشی و مدیران مراکز غیر دولتی مددکاری بهزیستی استان کردستان برگزار شد.

وی با اشاره به چگونگی اجرایی کردن این طرح در استان کردستان بیان کرد: این طرح به صورت همزمان در کل کشور اجرا می شود و هدف اصلی آن پایش پرونده های توانبخشی، بررسی و بازبینی مجدد این پرونده ها است.

مدیر کل بهزیستی استان کردستان یادآور شد: این طرح در نیمه اول شهریور ماه سال 91 به اجرا در می آید و به همین دلیل باید هماهنگی های لازم در راستای اجرایی کردن هر چه بهتر آن باید صورت گیرد و تمامی ادارات شهرستانی بهزیستی کردستان با جدیت نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام کنند.

وی گفت: برابر تقویم زمانی از پیش تعیین شده، نتایج این پایش فراگیر می بایست تا نیمه اول آبان ماه به اتمام برسد و نتایج آن نیز به سازمان بهزیستی کشور اعلام شود.

قریشی در پایان سخنان خود عنوان کرد: با توجه به اهمیت موضوع ها تمامی مسئولان مجتمع ها و مدیران مراکز غیر دولتی و مددکاران را باید در این طرح مشارکت داد تا علاوه بر اجرای دقیق و مطلوب نتایج خوب و قابل قبولی از اجرای طرح پایش حاصل شود.

کد خبر 1689472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha