پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۰۱

بامری در گفتگو با مهر:

بیش از 45 هزار نفر در بخش تعاون استان سمنان شاغل هستند

بیش از 45 هزار نفر در بخش تعاون استان سمنان شاغل هستند

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه دو هزار و 460 تعاونی در این استان فعال است، گفت: در بخش تعاون استان 45 هزار و 515 نفر شاغل هستند.

عبدالمجید بامری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه دو هزار و 460 تعاونی در استان سمنان فعال است، افزود: این تعاونی ها با 364 هزار نفر عضو، 45 هزار و 515 نفر اشتغال استان را تحت پوشش دارند.

وی اظهار داشت: در استان سمنان 186 تعاونی ویژه بانوان نیز با سه هزار و 354 نفر عضو و اشتغالزایی دو هزار و 313 نفر فعال است.

بامری با بیان اینکه در هفته دولت و تعاون 11 تعاونی با 230 میلیارد ریال تسهیلات و اشتغالزایی 125 نفر به بهره برداری رسید، عنوان کرد: در سال جاری 46 تعاونی جدید با 428 نفر عضو، 512 شغل نیز در استان سمنان ایجاد کرده اند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان تعداد شغل تعهد شده طی سال جاری در بخش تعاون این استان را دو هزار نفر عنوان و تصریح کرد: تاکنون اجرای 25 درصد از این تعهد محقق شده است.

وی ایجاد تعاونی های فراگیر و حمایت از تعاونی های دانش بنیان را از اهداف سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد و گفت: در استان سمنان سه تعاونی فراگیر با 754 عضو در بخش های صنایع دستی و صنایع تبدیلی ایجاد شده است.

بامری افزود: برای حمایت از تعاونی های دانش بنیان نیز 35 میلیارد ریال تسهیلات پیش بینی شده است و در این ارتباط 11 تعاونی در حال ایجاد است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان همچنین در پایان از فعالیت 117 تعاونی مسکن مهر در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: این تعاونی ها تاکنون پنج هزار و 366 واحد مسکونی را در قالب طرح مهر احداث و تحویل، دو هزار و 698 واحد آماده تحویل دارند و دو هزار و 260 واحد نیز در حال ساخت است.

کد خبر 1691853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha