پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۲:۵۳

اسماعیل زاده:

32 روستای بخش مرکزی شیروان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند

32 روستای بخش مرکزی شیروان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند

شیروان - خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی شیروان گفت: 32 روستای این بخش از نعمت گاز بهره مند هستند.

دولت اسماعیل زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به برکت انقلاب اسلامی اهالی 32 روستا از 90 روستای بخش مرکزی شیروان از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه 7 روستای دیگر این بخش نیز در حال گازرسانی و تکمیل زیرساخت‌های انتقال گاز هستند، تصریح کرد: عملیات گازرسانی به 51 روستا و آبادی باقی مانده این بخش نیز در حال طی مراحل مطالعاتی بوده و به مرور بخش اجرایی آن‌ها نیز آغاز خواهد شد.

اسماعیل زاده اظهار داشت: از تعداد کل روستا و آبادی‌های این بخش 80 روستا دارای شورا و دهیاری بوده که از این تعداد 56 روستا دارای ساختمان دهیاری نوساز هستند.

وی در مورد مدارک تحصیلی دهیاران بخش مرکزی شیروان نیز، تصریح کرد: از 80 دهیار فعال در این بخش، 4 دهیار دارای مدرک کارشناسی ارشد، 17 دهیار کارشناسی، 15 دهیار فوق دیپلم، 42 دهیار دیپلم و 2 دهیار نیز دارای مدرک حوزوی هستند.

این مسئول افزود: همچنین 50 روستای این بخش دارای پارک کودک بوده و در 35 روستای این بخش نیز ساختمان غسالخانه احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی روستاها و آبادی‌های این بخش دارای برق و تلفن هستند، عنوان کرد: علاوه بر این بیش از 70 درصد این روستاها تحت پوشش شبکه تلفن همراه هستند.

به گفته اسماعیل زاده بخش مرکزی شیروان دارای 90 پارچه روستا و آبادی با جمعیتی حدود 50 هزار نفر و 11 هزار و 60 خانوار است.

بخشدار مرکزی شیروان عنوان کرد: این بخش 2 هزار و 96 کیلومتر مربع وسعت داشته و از تعداد 90 روستا و آبادی موجود در آن، 10 روستای آن دارای جمعیتی کمتر از 20 خانوار هستند.

کد خبر 1692385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha