به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين جلسه نمايندگان ضمن بررسي مسايل و مشكلات قضايي حوزه انتخابيه خود، برگزاري اين جلسات را در رفع بسياري از نابساماني ها، مفيد و آن را عاملي در تقويت آگاهي مسوولان از مسايل حوزه هاي انتخابيه دانستند.
به گزارش اداره اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس شوراي اسلامي، در جلساتي كه امروز با حضور آقاي امبرعباس سهراب بيگ، معاون اجرايي قوه قضاييه در دفتر ديدار نمايندگان با مسوولان اجرايي برگزار شد، آقايان قبادي، حمزه خاني، فروزش، برمك، رحماني و مرتضوي نمايندگان شهرهاي اردبيل، مرودشت و ارسنجان، زاهدان، مينودشت، تاكستان و اردل درباره مسايل و مشكلات قضايي حوزه هاي انتخابيه و موكلين خود به بحث و تبادل نظر پرداختند و تشكيل منظم جلسات دفتر ديدار را در رفع بسياري از نابساماني ها و تقويت آگاهي مسوولان از وضعيت حوزه هاي مختلف، مفيد و موثر دانستند.
رفع مشكلات معيشتي قضات و كاركنان قضايي، ايجاد و راه اندازي شعب جديد دادرسي در بخش هاي فاقد شعبه، تجهيز واحدهاي موجود با امكانات مورد نياز و استخدام نيروهاي جديد و تحصيلكرده از مهمترين محورهايي بود كه در اين نشست ها مورد تاكيد نمايندگان مردم قرار گرفت.
نظر شما