پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۱۹

همدانی گلشن عنوان کرد:

راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی بدون خلل در امور جاری دانشگاهها

راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی بدون خلل در امور جاری دانشگاهها

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید هزینه های غیر ضروری کاهش پیدا کرده و رشد علم و فناوری حفظ شود و در عین حال هیچگونه خللی در مباحث فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها رخ ندهد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد اسماعیل همدانی گلشن صبح امروز در نشست روسای دانشگاهها با حضور وزیر علوم در محل دانشگاه شهید بهشتی افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی ما هنوز از ظرفیت های مختلف دانشگاه مانند اساتید، آزمایشگاه ها به خوبی استفاده نکرده ایم و باید برنامه ریزی برای استفاده از این ظرفیت ها ایجاد شود.

وی به علم جهت دار اشاره کرد و گفت: باید علوم و فناوری جهت دار باشد و برنامه ریزی لازم در این زمینه صورت گیرد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به تحقق دانشگاه اسلامی اشاره کرد و گفت: برای تحول دانشگاه اسلامی باید دانشگاه تمدن ساز اسلامی ایجاد شود و دانشگاه ها باید در این راستا به نظام ملی نوآوری توجه کنند و وزارت علوم نیز در راستای ایجاد نظام ملی نوآوری حرکت کند.

همدانی گلشن به ایجاد نظام اقتصاد مقاومتی در آموزش عالی کشور و همچنین به ایجاد طرح جامع نظام مند تحول دانشگاه اسلامی اشاره کرد.

کد خبر 1693403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha