بهرنگ دالوند در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اظهارات اخیر مهدی تارتار و همچنین استعفای وی ضمن بیان مطلب فوق گفت: صحبتهای اخیری که تارتار در رسانه ها مبنی بر اینکه تیم فوتبال گهر اردوی خود را در مسافرخانه یا حتی میهمانسرا برگزار می کند، کذب محض است. شما می توانید تحقیق کنید تا ببینید که آیا بازیکنان تیم در هتل پردیس کرج مستقر شده اند یا در یک مسافرخانه. ما تمام مدارک و مستندات را داریم که یا در هتل پردیس کرج بوده ایم و یا در هتل المپیک تهران.
وی در همین خصوص افزود: متاسفانه تارتار در مصاحبه با خبرنگار برنامه 90 به دروغ مدعی شده که بازیکنان تیم یک شب مجبور شده اند بر روی پشت بام بخوابند که این اظهار نظر وی از ریشه دروغ است و مطمئن باشید ما بخاطر این مصاحبه های کذب از وی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت می کنیم.
شهردار دورود در خصوص تعطیلی تمرینات تیم به دلیل پاس نشدن چک 8 بازیکن این تیم و بعضی از اعضای کادر فنی تصریح کرد: ما چک های مختلفی را بر حسب تاریخ های متفاوت در اختیار بازیکنان و کادر فنی تیم قرار دادیم که فقط چک سه بازیکن و بعضی از اعضای کادر فنی تا به امروز پاس نشده و بقیه بازیکنان به طور میانگین 20 درصد از قراردادهای خود را دریافت کرده اند، به طوریکه حتی خود تارتار نیز چک 20 درصد اولیه قراردادش را وصول کرده است.
وی افزود: متاسفانه ما شاهد بودیم که بر خلاف توافق اولیه با این مربی وی با همکاری مدیر اجرایی تیم مبلغ قراردادش را از 250 میلیون تومان توافق اولیه، به 300 میلیون تومان افزایش داده است.
دالوند در خصوص استعفای تارتار نیز خاطرنشان کرد: من نیز این موضوع را از طریق رسانه ها شنیده ام اما هنوز استعفای کتبی بدست ما نرسیده است. تارتار خودش مختار است تصمیم بگیرد که بماند یا برود و اگر استعفای کتبی وی بدست ما برسد، در جلسه ای که با سایر مسئولان باشگاه گهر برگزار می کنیم، این موضوع را بررسی خواهیم کرد تا ببینیم استعفای وی را بپذیریم یا با آن مخالفت کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال گهر دورود روز دوشنبه از بازیکنان این تیم خداحافظی کرد و روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام خبر جدایی اش از این تیم تاکید کرد که دیگر به گهر بازنخواهد گشت. دلیل این جدایی مشکلات مالی تیم گهر عنوان شده است.
نظر شما