به گزارش خبرنگار مهر ،احمد علیرضا بیگی بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی ابراز داشت: شرایط نامساعد جوی فعلا روند اقدامات عمرانی در مناطق زلزله زده را کند کرده است ولی با این وجود کلیه دستگاه ها و نهادهای ذیربط دست به دست هم داده اند تا روند بازسازی در مناطق زلزله زده را سرعت بخشند.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که 70 در صد از آواربرداری ها در مناطق زلزله زده به اتمام رسیده است ابراز داشت: اگر چادرهایی که برای اسکان موقت زلزله زدگان در نظر گرفته شده است در مقابل سرمای زود رس در مناطق زلزله زده مناسب نباشند از مکان های انباری در نظر گرفته شده به عنوان مکانی مناسب برای اسکان مردم زلزله زده استفاده خواهیم کرد.
این بازدید که از ساعت 6 صبح روز گذشته آغاز شده بود با همراهی مدیران ومسئولان دستگاه های اجرایی استان از هشت روستای زلزله زده شهرستان ورزقان بازدید به عمل آمد.
مسعود محمدیان ، مدیرکل جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در این بازدید اظهار داشت: زلزله اخیر استان آذربایجان شرقی به میزان 198 میلیارد تومان در حوزه کشاورزی خسارت وارد کرده است که با این حال هیچ مانعی به آغاز کشت پاییزه وجود ندارد.
وی اولویت نخست جهاد کشاورزی پس از وقوع زلزله را احشام اعلام کرد و افزود: پس از وقوع این زمین لرزه ضمن درمان و واکسیناسیون رایگان دام ، سریعا 9 هزارمترمربع از اراضی سم پاشی و ضدعفونی شد و بلافاصله پس از این مهم، 93 هزار مترمربع به صورت موقت حصارکشی صورت گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از بحث نگهداری احشام در اماکن سرپوشیده خبر داد و گفت: برای این منظور به دامداران مناطق زلزله زده با تشکیل پرونده پنج میلیون تومان وام بازسازی و همچنین سه میلیون تومان وام بلاعوض اهدا می شود.
نظر شما